Boligrenovering

Indeklima

Ny decentral varmegenvindingsventilator med nem installation og vedligeholdelse

Maico Nordics nye varmegenvindingsventilator REC Duo 100 Plus RC er designet til nem installation ved hjælp af magnetisk kobling med afbryder, teleskopisk murgennemføring og eksternt gitter installerbart indefra.

Indhold fra partner

Energi

Regnefejl fyrer op under grønne installationer

En fejl fra Energistyrelsen er nu blevet rettet, og det får Klimarådet til at skrue yderligere op for anbefalingerne af grønne løsninger, der kan reducere CO2-udledningen. Øverst på listen ligger blandt andet energirenoveringer af bygninger, varmepumper og solenergi.

Indeklima

Indspark: Historien om en 60’er villa

Arbejdsredskaber

NCC bruger digitale værktøjer i forarbejdet

NCC har før brugt digitale værktøjer til komplekse nybyggerier, men også ved omfattende renovering, betegner firmaet det digitale forarbejde som en succes.

Energi

Større installatør hyrer Schneider til levering

Da den sjællandske installatørvirksomhed H. Helbo Hansen skulle renovere hovedkvarteret ved Hedehusene endte valget på Schneider Electric til en gennemgribende energirenovering.

Pris til "Danmarks bedste renovering"

Ejendommen Ryesgade 30A-C i København vandt i går aftes Renover-prisen 2013 for ’Danmarks bedste renovering’.

Indspark: Flere job med grøn boligjobordning

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere