30.09.2021  |  EL  |  Belysning

detLED.dk fylder år med god rabat!

Indhold fra partner Hvad er dette?

10 års fødselsdag og 10 år med base i Esbjerg.

detLED.dk fylder 10 år i denne weekend 1-3. oktober og derved 10 år i Esbjerg!

Fra starten var detLED.dk en lille sidegesjæft som indehaver Jonas Nielsen gik og puslede med ved siden af sit normale arbejde men for 10 år siden gik han fuld tid med troen på et LED belysnings firma og flyttede på det tidspunkt sit beskedne varelager til Esbjerg og åbnede detLED.dk. Igennem årene har detLED.dk skiftet lokation i takt med, at virksomheden voksede og voksede. Dog altid med øje for, at virksomheden skulle være placeret i Esbjerg.

“Esbjerg er hvor jeg er vokset op – det var altid min drøm, at arbejde ud fra herlige Esbjerg og derfor var der ingen tvivl for 10 år siden hvor virksomheden skulle være placeret." fortæller Jonas Nielsen – Indehaver af detLED.dk

I dag tæller varelageret mere end 3800 varenumre og virksomheden har 6 fuldtidsansatte som har fuldt fokus på hver deres område. Produktområderne er blevet udvidet og detLED.dk beskæftiger sig med alt fra lamper til lyskilder og LED bånd samt SMART HOME produkter. Ens for alle produkter er kvaliteten af lyset. Der går detLED.dk ikke på kompromis. Det skal være det rigtige lys i god kvalitet!

Rådgivning er en stor del af hverdagen og et punkt som der er meget fokus på. SMART HOMES er stadig nyt for mange og derfor tager detLED.dk også ud og holder foredrag på blandt andet erhvervsfaglige skoler omkring de muligheder der findes inden for emnet og hvordan de fungerer i samarbejde med hinanden.

Det, at være energi besparende er også et punkt som virksomheden har fokus på fortæller indehaver Jonas Nielsen. Vi forsøger at undgå og bruge papir generelt og vores papkasser er lavet ud af genbrugspap da vi støtter MILJØVENLIG PAKNING. Derudover bruger vi kun miljøvenligt fyld til at beskytte vores produkter under fragt.

Fødselsdagen markeres på flere måder, lige fra store rabatter på helt op til 20 procent på webshoppen detLED.dk men også med ekstra åbent lørdag den 2. oktober fra kl. 9-14 i butikken Lux & Smart Living, der er den fysiske butik tilhørende detLED.dk, på Østre Gjesingvej 13 i Esbjerg.

Der vil være gratis rundstykker til de første og mulighed for at gøre sig en ekstra god handel.

Tilbuddet gælder ikke udvalgte varer og el-artikler.

Vi ses på detLED.dk

Mere fra detLED.dk

detLED.dk

https://detled.dk/

detLED.dk er din løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME. Her finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som f.eks. Lauritz Knudsen. Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere