24.11.2021  |  EL  |  Belysning

Er det på tide at gå i gang?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Holder du stadig fast i almindelige lampeudtag og pendel lamper? Nu har du chancen for at prøve SMART belysningen af til en god pris!

En god pris der giver mulighed for en god start i SMART verdenen og dermed nye muligheder for dine kunder - dermed mere indtjening!

Hos detLED.dk giver vi dig rådgivningen og sparringen du har brug for til, at imødekomme dine nye og gamle kunders efterspørgsel.

Grundet stigende el-priser har det aldrig været mere aktuelt, at kigge på SMART belysningen end nu. 

Vi er med dig fra start til efter aflevering af færdigt projekt.

Leger du blot med tanken om, at implementere mere SMART belysning i din forretning - er det også nu, at du kan teste det af i firmaet pga. Black Week til en god pris.
Her kan du spare op til 37%. Se alle tilbuddene på detLED.dk
Tilbuddene gælder ikke udvalgte varer og el-artikler.

Vil du gå vejen?
Så kontakt detLED.dk enten via telefon: 71 99 3000 eller via detLED.dk
 

Mere fra detLED.dk

detLED.dk

https://detled.dk/

detLED.dk er din løsningspartner inden for professionel LED belysning og SMART HOME. Her finder du bl.a. LED bånd, drivere, LED lyskilder, spots og SMART HOME systemer og selvfølgelig, alt inden for el-artikler fra kendte mærker som f.eks. Lauritz Knudsen. Igennem flere år har vi været blandt Danmarks førende inden for LED belysning og i den tid har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere