02.03.2016  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl bygger ny butik med større sortiment

Brødrene Dahls butik på Gammel Køge Landevej i Valby rives ned. I stedet bygger VVS-grossisten en ny butik med større sortiment og bedre kundeservice.

Det er tid til forandring for Brødrene Dahls butik på Gammel Køge Landevej i Valby. Butikken bliver som følge af et renoveringsprogram revet ned, mens en helt ny butik med et nyt butikskoncept skyder op. Det oplyser Brødrene Dahl i en pressemeddelelse.

”Brødrene Dahl har et renoveringsprogram, hvor vi løbende bygger om og renoverer vores butikker, så de er tidssvarende og imødekommer kundernes behov. I Valby har vi valgt at bygge helt nyt, fordi den eksisterende bygning ikke kan bringes op på det niveau, vi ønsker. Den nye butik bliver lys og med et åbent butiksmiljø, hvor medarbejderne kan have en væsentlig tættere kundekontakt”, siger Søren Kruhøffer, kædechef i Brødrene Dahl. 

Læs også: Brødrene Dahl vil holde døgnåbent

Den nye butik bliver 800 kvadratmeter stor og bliver dermed en smule mindre end den eksisterende. På trods af dette vil der dog være plads til et større sortiment end hidtil. Antallet af varenumre, der vil kunne findes på hylderne i den nye butik, lyder nemlig på 7.500.

”Alle nye og renoverede butikker indrettes mere fleksibelt, så vi kan optimere pladsudnyttelsen. I Valby, hvor vi både har en tæt trafik af installatører og entreprenører i butikken og også mange kvikleverancer, er denne fleksibilitet særlig vigtig. Med det udvidede sortiment kan vi levere alle de varer, kunderne efterspørger og løbende tilpasse det til nye behov”, siger Søren Kruhøffer.

Midlertidig butik af containere
Frem til efteråret, hvor Brødrene Dahls nye butik efter planen står klar, kan kunderne besøge en midlertidig butik. Den midlertidige butik er at finde på nabogrunden til den nye butik, og den er bygget op af 20 og 40 fods containere med et fælles atrium, hvor ekspeditionen foregår.

Læs også: Brødrene Dahl sælger for en million via Facebook

Søren Kruhøffer kalder løsningen alternativ, men fortæller, at personalet og varerne er de samme, og at kunderne derfor ikke kommer til at gå forgæves. Det fulde kernesortiment ligger nemlig klar på hylderne i containerne.

Brødrene Dahl har været på adressen i Valby siden 1953 og har i alt 52 butikker spredt over hele landet.

-KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere