20.04.2017  |  VVS  |  Sanitet

Brødrene Dahl inviterer til dialog på VVS ’17

Der bliver hverken produktfremvisninger eller slagtilbud på Brødrene Dahls stand på den kommende VVS-messe. Til gengæld vil grossisten være klar til at møde kunderne i øjenhøjde med gode samtaler og faglig snak.

Der bliver igen i år ingen produkter eller slagtilbud at finde på grossisten Brødrene Dahls stand, når VVS ’17 inden længe løber af stablen. Virksomheden vil i stedet sætte alt ind på at få gode samtaler med de besøgende:

”Det kræver da is i maven at deltage på branchens største messe uden produkter. Men det var en kæmpe succes, da vi gjorde det på VVS ’15, og derfor gentager vi det i år. Vi vil gerne bruge messen til at dyrke kunderelationen og den gode samtale. Det er en rigtig god anledning til at møde hinanden i øjenhøjde, og vores erfaring er, at de besøgende faktisk er meget interesserede i det”, siger Morten Kilden Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

”Vi er på messen som moderne grossist, og vi vil gerne vise, at vores kerneydelse er den rådgivning og pakke af services, vi leverer rundt om den rene produktleverance. Det er det, der har den reelle værdi for kunderne i dag”, tilføjer han.

Læs også: Brødrene Dahl lancerer nyt butikskoncept

VVS-grossisten vil på den kommende messe præsentere indlæg om forskellige emner på den scene, Brødrene Dahls stand vil blive bygget op omkring. Mellem indlæggene vil der desuden blive mulighed for at teste sine samarbejdsevner i et virtuel reality-spil.

Læs også: Mød den moderne installatør på VVS’17

Brødrene Dahl har eksisteret siden 1867 og kan dermed fejre 150 år som VVS-grossist i år. VVS ’17 vil markere startskuddet til fejringen, som topper på jubilæumsdagen den 23. december.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere