24.01.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl udvider åbningstiderne

Nye adfærdsmønstre, øget konkurrence og stigende trafik får håndværkerne til at starte arbejdsdagen tidligere. Derfor udvider Brødrene Dahl åbningstiderne i flere af sine butikker.

Der er nu lys i vinduerne og fagfolk bag disken allerede fra kl. 6.30 i Brødrene Dahls butikker på Vesterbro, Østerbro, Lygten, Gentofte og Amager, mens dørene i Køge, Roskilde og Rødovre går op allerede kl. 6.

De udvidede åbningstider, som også omfatter lørdagsåbent i nogle butikker, er Brødrene Dahls seneste tiltag for at tilpasse sig nye adfærdsmønstre i håndværkerfagene.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Brødrene Dahl vil holde døgnåbent i Aarhus

”Håndværkernes arbejdsdag er under forandring. Der er både en forventning fra slutkundernes side om, at håndværkerne er til rådighed før og efter 8-15, og der er en ny generation af håndværkere, der gerne vil arbejde uden for normal arbejdstid. Desuden er der et vist pres fra de udenlandske håndværkere, som kører med nogle meget lange arbejdsdage”, siger direktør for marketing og retail i Brødrene Dahl, Bo Velling-Theisen og fortsætter:

”Alt i alt betyder det, at mange af vores kunder starter arbejdsdagen væsentligt tidligere og også indimellem tager lørdagen i brug”, siger han.

Brødrene Dahls store butik i Brøndby har længe holdt døgnåbent, og den nye flagskibsbutik i Aarhus er født med åbningstider fra 05-21 alle hverdage samt lørdagsåbent. Nu er turen kommet til de nævnte butikker, og flere venter i kulissen.

Kommer først ved de store indfaldsveje
Udover de nye adfærdsmønstre, så vurderer Bo Velling-Theisen også, at den øgede trafik har en betydning.

”Mange af vores kunder vil gerne ind og samle varer op, før trafikken propper helt til. Derfor er det i første omgang ved de store indfaldsveje og i Københavnsområdet og Aarhus, vi udvider åbningstiderne. Men min forventning er, at vi vil følge trop med et lignende koncept flere steder i landet senere”, siger han.

For nogle år siden var døgnåbning på mange kæders agenda, men Brødrene Dahl har ingen planer om at lancere døgnåbent i flere butikker end den i Brøndby.

Læs også: Brødrene Dahl vil holde døgnåbent

”Vores erfaring er, at der ikke er økonomi i holde åbent 24/7. Vi har i stedet for valgt at have en døgnåben vagttelefon, så man altid kan få fat i os, hvis noget brænder på. Derudover har vi hele vores online forretning, den effektive logistikservice og KvikLevering. Vi har en tæt dialog med vores kunder og aflæser hurtigt, når nye behov opstår”, siger Bo Velling-Theisen og tilføjer:

”Der er ingen tvivl om, at flere og flere håndværkere tager deres slutbrugeradfærd med på arbejde, og forventer at kunne få deres materialer når og hvor, de har brug for dem. Men indtil videre er det i de tidlige morgentimer og ikke om natten, de gerne vil kunne hente deres materialer, og det indretter vi os selvfølgelig efter”, siger han.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere