26.07.2022  |  EL  |  El-materiel

Brady sørger for hurtig patching af serverkabler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hurtig genkendelse af den rigtige hardware for hurtige og fejlfri datacenterindgreb. Stol på vores industrilabels, der forbliver læselige og fastsiddende på ethvert kabel og panel og enhver disk, rack, router, switch og server.

Mange labels løsner sig, når de udsættes for varme fra elektroniske enheder. Bradys labels er designet, så de bliver på. Støjende, varme eller kolde rum? Virksomheden sørger for hurtig labelhåndtering med meget responsive bærbare “drop-lock-print”-labelprintere. Skal en server flyttes? Flyt, udskift eller omprogrammer labels uden besvær.

LÆS OGSÅ: Vejen banet for et grønnere Danmark

Brady tilbyder samtidig nem oprettelse af serverportlabels, der passer 100 procent ved hjælp af Brady Workstation-software til labeldesign. Fjern alt gætværk med korrekt identificerede porte og kabler.

Hurtig genetablering af forbindelse til enhver tid

Sæt dygtige teknikere i stand til at tilslutte kabler til de rigtige porte på 2 sekunder. Ikke et eneste kabel vil kræve manuel sporing under installation, fejlfinding og netværksopdateringer, når kablet identificeres med pålidelige Brady-labels. Vores labels bliver siddende og forbliver læselige, og de fås i alle former, størrelser og farver.

Brady har også et komplet tilbud om datacenteridentifikation. Tilbuddet inkluderer pålidelige labels til UTP-kabler, fiberoptiske kabler, elektriske kabler, racks, servere, routere og switches, og løsningerne til at printe dem på din lokation eller på farten.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere