06.01.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Gør vinteren mere sikker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når kulden og mørket truer helbred og sikkerhed, bør man styrke sikkerhedsskiltningen for at sænke risikoen, fortæller virksomheden Brady A/S.

Vinteren er ikke den sikreste sæson. Der er en voldsom stigning i antallet af uheld, hvor folk glider og falder, især ved udendørsarbejde eller undervejs fra parkeringspladsen til kontoret. Det er derfor vigtigt at man styrker sikkerhedsskiltningen for at sænke risikoen, meddeler virksomheden Brady A/S.

Ifølge virksomheden kan man i virksomhederne vejlede medarbejderne i lys såvel som mørke, med Bradys ISO-kompatible og reflekterende skilte med udendørs pålidelighed. Man kan også anvende pålidelige rørmærker på våde udendørs røroverflader, som udsættes for regn og kulde, for at sikre, at de er kompatible med alle forordninger eller standarder. Dertil kan man hente gulvmarkeringer og områdeopmærkninger fra virksomheden.

-AKJ

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere