23.01.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Bravida etablerer sprinklerafdeling i Jylland

Det danske sprinklermarked er i vækst, og derfor udvider Bravida Danmark med en ny sprinklerafdeling, hvor et erfarent team skal indgå i teknikentreprenørens serviceaktiviteter på sprinklerområdet.

Bravida Danmark styrker nu sin position på markedet for service af sprinkleranlæg ved at etablere en ny sprinklerafdeling i Jylland med medarbejdere placeret i Vejle, Aarhus og Aalborg.

Læs også: Bravida åbner nyt fynsk hovedsæde

Det er nødvendigt for teknikentreprenøren, der tager sig af omfattende opgaver på blandt andet supersygehuse, hoteller, storcentre og sportsarenaer.

”I forlængelse af de store installationsprojekter oplever vi et stigende behov for service af sprinklerinstallationer, og derfor ønsker vi at styrke dette område yderligere”, siger regionsdirektør Klaus Villefrance fra Bravida.

I forbindelse med etableringen har Bravida Danmark ansat et team på seks erfarne medarbejdere, der indgår i virksomhedens landsdækkende serviceaktiviteter på sprinklerområdet.

Sprinklermarkedet i Danmark er i vækst med et højt aktivitetsniveau og med forholdsvis få udbydere, der er certificerede til at installere og servicere sprinkleranlæg.

Servicesiden er desuden lovreguleret med krav til årlige eftersyn af sprinkleranlæggene.

En stærk enhed
”Sprinkler og service er to fokusområder i Bravida Danmarks vækststrategi. Derfor er vi glade for, at det er lykkedes at tiltrække seks meget erfarne servicefolk med afdelingsleder John Lindhardt Knudsen i spidsen til at hjælpe os med at nå vores strategimål på et marked med stor mangel på kvalificeret arbejdskraft”, fortæller Klaus Villefrance.

Afdelingsleder John Lindhardt Knudsen har cirka 30 års erfaring med sprinklere fra stillinger som tekniker, serviceleder og afdelingsleder i andre store installationsvirksomheder.

Læs også: Samarbejde skal sikre rent drikkevand på nyt regionshospital

”De nye medarbejdere har alle mellem 5 og 30 års erfaring med sprinklere og er vant til at arbejde sammen fra ansættelser i andre installationsvirksomheder. De bliver placeret i henholdsvis Vejle og Aalborg. Herudover omfatter afdelingen Bravidas eksisterende sprinklerfolk i Aarhus, så den nye afdeling bliver både geografisk og fagligt en meget stærk enhed”, siger John Lindhardt Knudsen.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere