06.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Bravida styrker tilstedeværelsen i København med opkøb

Med købet af MIH VVS, der har omkring 70 ansatte og i 2018 omsatte for 72 mio. kr., styrker Bravida sin tilstedeværelse i København.

Bravida Danmark har købt service- og installationsvirksomheden MIH VVS, der har hovedsæde i København samt en lokalafdeling i Hellerup.

Læs også: Bravida køber yderligere to installationsvirksomheder

”Ved købet af MIH VVS får vi et godt fodfæste centralt i København. Det stod hurtigt klart for os, at MIH VVS har en god kombination af solide serviceaftaler, en attraktiv beliggenhed og kompetente medarbejdere, hvilket betyder, at vi kommer tættere på de københavnske kunder og derudover styrker Bravidas position på serviceområdet”, siger direktør i Bravidas Region Øst, Carsten Bo Knudsen.

MIH VVS beskæftiger ca. 70 ansatte og havde i 2018 en omsætning på 72 mio. kr. Virksomhedens medarbejdere er fordelt ud på en større VVS-afdeling, der næsten udelukkende beskæftiger sig med service og mindre projektopgaver indenfor boligforeninger, erhverv og fjernvarmedistributionsselskaber. Foruden VVS-aktiviteter har MIH VVS ligeledes opbygget en el-afdeling beliggende på samme adresse.

Fokus på den lange bane
Rasmus Bork-Nielsen, som er en af de to ejere af MIH VVS, ser opkøbet som en del af virksomhedens udvikling.

”Vi har hele tiden fokus på at tænke i nye baner og forbedre vores processer og arbejdsmetoder både til gavn for os selv og vores kunder. Jeg ser frem til at fortsætte med denne udvikling og tage yderligere skridt med Bravida, der har det samme fokus. At blive en del af en større koncern giver både os og vores kunder mange fordele”, forklarer han.

Læs også: Bravida fik en stærk afslutning på 2018

På trods af købet fortsætter samtlige medarbejdere og de to ejere, Michael Ian Henriksen og Rasmus Bork-Nielsen, i firmaet. Integrationen af virksomheden i Bravida sker senere i 2019, hvilket i praksis betyder, at virksomheden forsætter på uændrede vilkår indtil da.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere