15.07.2020  |  VVS  |  Branchen

Bravida styrker tilstedeværelsen i Nordjylland

Bravida Danmark overtager VVS-firmaet Gjøl VVS og selskaberne Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm. Dermed får virksomheden opfyldt sit ønske om en stærkere tilstedeværelse på VVS-området i Nordjylland.

Bravida Danmark har indgået aftale om at overtage VVS-firmaet Gjøl VVS samt selskaberne Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm.

Læs også: Bravida etablerer sprinklerafdeling i Jylland

Virksomhederne beskæftiger tilsammen 68 ansatte og havde samlet en omsætning på 89 millioner kroner i 2019.

Med lokal tilstedeværelse og kompetencer inden for service og entrepriser er opkøbet helt i tråd med Bravidas vækststrategi.

Virksomheden satser målrettet på servicemarkedet, og opkøbet af Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm er et vigtigt skridt i forhold til at konsolidere sig i et attraktivt marked i Nordjylland.

Regionsdirektør i Bravidas Region Nord, Klaus Villefrance, glæder sig over købet.

”Vi har i længere tid haft et ønske om at styrke vores tilstedeværelse på VVS-området i Nordjylland. Det er tre sunde forretninger vi overtager med nogle dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har været lidt mere tilbageholdende med at lave opkøb på grund af coronasituationen, men vi har gennem hele processen haft en god dialog med ejer Claus Vinther, hvilket har medvirket til, at jeg med stor glæde kan byde velkommen til 68 nye medarbejdere”, siger han. 

Til gavn for alle
Claus Vinther, ejer af Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm, mener også, at samarbejdet vil gavne både virksomhed og kunder.

”Det har været vigtigt for mig, at virksomheden og ikke mindst alle arbejdspladserne sikres for fremtiden, da jeg som ejer ikke har haft en naturlig arvtager til virksomheden. Valget har været svært, men da Bravida udover VVS også har stærke kompetencer på ventilation og el, så bliver Gjøl VVS’s en endnu stærkere teknik-samarbejdspartner. Dette vil blive til stor gavn for både kunder og medarbejdere. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Bravidas yderligere ekspansion i Nordjylland sammen med mine dygtige afdelingsledere og medarbejdere", siger han. 

Samtlige 68 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med ejer Claus Vinther som ansvarlig for aktiviteterne.

Læs også: Bravida opkøber mindre VVS-firma i trekantområdet

Integration af virksomhederne over i Bravida sker senere i 2020, hvilket i praksis betyder at virksomhederne indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere