24.01.2018  |  EL  |  Sikring

Bredere billede giver bedre overvågning

Indhold fra partner Hvad er dette?

PanoVu 24 MP-kameraet byder på en enestående 180-graders visning

HOOFDDORP, Holland – 22. september 2017 – Hikvision, verdens førende leverandør af innovative videoovervågningsprodukter og -løsninger, har lanceret et nyt 24 MP PanoVu-kamera med panoramisk visning, fremragende billedkvalitet om natten og nem installation.
 

Kameraet er udstyret med fire 6 MP-objektiver, der tager separate billeder, som derefter sættes sammen til et panoramisk billede med én stream. Det har en bred dækning på 180º vandret og 80º lodret.

Indholdet kan ses på én skærm, og deles op i fem separate vinduer, der kan tilpasses, for tydeligt at vise området. Takket være objektivet på 5,5 mm kan ansigter eller en nummerplader ses tydeligt inden for en rækkevidde på 20 meter.

Et vidvinklet IR-lys sørger for en rækkevidde på hele 180º, selv om natten, og detaljer detekteres i farver inden for 50 meter.

Denne funktion gør, at kameraet er en yderst velegnet løsning til overvågning og sporing på store områder, hvor begrænset synsvinkel er et problem. Takket være de kombinerede teknologier kan sikkerhedspersonale bruge ét og samme kamera til at spore menneskestrømmen i området og til at genkende nummerplader. Dette giver en mere effektiv og omkostningsbesparende områdeadministration.

Kameraerne understøtter desuden Hikvisions unikke H.265+-codec, hvilket i høj grad forbedrer kodningseffektiviteten og reducerer kravene til båndbredde med op til 75 % sammenlignet med H.264, da kun halvt så meget lagringsplads bruges til den samme mængde videooptagelser.

Peter Guan, Hikvisions EU-salgsdirektør, udtaler: "Vores nye Pano-Vu-produkt leverer uovertrufne billeder i høj opløsning, der dækker et meget større område end traditionelle kameraer. Det kan bruges udendørs, f.eks. på stadioner, torve, parkeringspladser eller i gadekryds. Det kan også med fordel bruges indendørs, f.eks. på banegårde, metrostationer og i lufthavne. Derudover kan det være nyttigt inden for kritisk infrastruktur, offentlige bygninger og endda til perimetersikkerhed."

Installatører kan glæde sig over kameraets forskellige installationstyper og -tilbehør, der muliggør problemfri integration og nem montering.

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere