HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Branche/Sektor:

Overvågning

Om

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kam…

Læs mere  

Om

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideooptagere, software til styring af digitale videooptagere, videoservere, dekodere, samt andre enheder til avancerede sikkerhedssystemer og CCTV-teknologi, som dækker ethvert sikkerhedsbehov. Hikvision fremstiller produkter, der blandt andet anvendes i detailhandlen, hos banker og pengeinstitutter, i transportsektoren, undervisning, erhverv, hos myndighederne, samt til anvendelser i boliger.

Hikvison spiller en aktiv rolle på videoovervågningsmarkedet, og re-investerer 8 % af sin årsomsætning på forskning og udvikling for at sikre kontinuerlig innovation af produkterne. Virksomhedens indgående kendskab til branchen og betydelige investeringer i forskning og udvikling har gjort Hikvision til den førende virksomhed inden for sikkerhedsteknologi på det globale sikkerhedsmarked. Hikvision beskæftiger over 6000 ingeniører, herunder over 2000 softwareingeniører.

Hikvision har over 30 filialer i Kina og 18 regionale kontorer i hele verden, med henblik på  at opnå en lokal tilstedeværelse. Kontorerne spreder sig fra Holland, Italien, Spanien, Frankrig, Polen, Storbritannien, USA, Canada, De Forenede Arabiske Emirater, Australien, Singapore, Sydafrika, Brasilien, Rusland og Korea. Joint ventures i India og et globalt servicecenter i Hongkong komplementerer virksomhedens internationale tilstedeværelse. Hikvisions supportteam af regionale salgschefer, salgsingeniører og teknisk servicepersonale har alle det samme mål: at hjælpe kunderne med at imødekomme deres individuelle behov.

Kontaktpersoner

Fie Andresen

Marketing Manager

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere