25.03.2019

Hikvision vokser i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hikvision i Danmark har netop ansat tre nye medarbejdere, der skal bidrage med et yderligere fokus på at servicere kunder og projekter i markedet.

- Jeg er glad for at kunne byde vores tre nye kolleger velkommen. Vi har haft en flot vækst de seneste år, og det er vi taknemmelige for. Tilføjelsen af vores tre nye kolleger kommer til at betyde, at vores lokale team kan være endnu mere synlige i markedet, og samtidig kan vi øge serviceniveauet til vores partnere, siger Michael Hygild, Business Unit Manager i Hikvision.

Mikael Haunstrup er ansat i Hikvision på det danske kontor som teknisk support, og kommer med en baggrund som datamatiker. Han har arbejdet med support i mere end 10 år, både indenfor teknik og IT. Herudover har han arbejdet med Hikvisions produkter i knap 4 år og har derfor et godt kenskab til produkterne. ”Jeg ser frem til at prøve endnu flere kræfter med Hikvisions produkter, og hjælpe eksisterende og nye kunder”, siger Mikael Haunstrup.

Hikvision har også udvidet det danske team med Desmond Pan, der er baseret i Amsterdam. Desmond har arbejdet i andre regioner i Hikvision i mere end 5 år, har en omfattende forretningsforståelse og bidraget med vækst hos Hikvision i Østeuropa og DACH.

Frank Zheng er project manager, og baseret i HQ i Kina. Hans opgave er at supportere de danske sælgere og større kunder med System Design til projekter. Herudover har Frank en tæt, intern kommunikation med R&D, og kan derfor imødekomme kunders krav til specialisering og udvikling.

Mere fra HIKVISION Europe B.V.

HIKVISION Europe B.V.

www.hikvision.com/europe

Hikvision er verdens førende leverandør af videoovervågningsprodukter og -løsninger. Hikvision, har branchens største forsknings- og udviklingsteam, og bruger sine avancerede produktionsfaciliteter til at designe og udvikle innovative CCTV- og videoovervågningsprodukter. Virksomhedens samlede produktudvalg omfatter intelligente IP-kameraer, analoge HD-kameraer, speeddome-kameraer, netværksvideoopt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere