11.10.2019  |  EL  |  Belysning

Bright indgår samarbejdsaftale med international belysningsproducent

Den danske belysningsproducent Bright har indgået et samarbejde med Sylvania, der i mange år har været førende inden for LED-lys og lysstyring. Bright mener, at samarbejdet også bliver en fordel for de elinstallatører, som de samarbejder med.

En ny samarbejdsaftale, som Bright har indgået med Sylvania, betyder, at belysningsproducenten fremover er sikret adgang til et stort sortiment af armaturer og lysstyring.

Læs også: Bedre lys i børnehuse med færre armaturer

Dermed håber lighting designer hos Bright Martin Calstrup også, at man kommer til at stå stærkere i konkurrencen på de større projekter, hvor det både kræver et stort sortiment af armaturer, hurtig levering og de bedste løsninger inden for lysstyring.

”Samarbejdet blåstempler det, vi arbejder med hos Bright. Når Sylvania laver en aftale med os, er det fordi, de kan lide den måde, vi tænker og arbejder med lys på, og som flugter godt med deres løsninger”, siger han og fortsætter:

”Sylvania har løsninger i alle kvaliteter og prisklasser, der passer godt til danske forhold. De har nogle af de bedste armaturer til alt fra svinestalden til lagerhallen og kontordomicilet med løsninger til alt fra kopirum til direktionslokaler. Sammen med vores eget Bright udvalg, kan vi helt enkelt byde ind på nogle projekter, som vi ikke havde muskler til før”.

Til gavn for installatører
Hos Bright understreger man desuden, at samarbejdet også er en fordel for de elinstallatører, man samarbejder med.

Læs også: Avanceret LED-løsning på DTU's nye bibliotek

”De vil opleve, at de kan få de mest almindelige armaturer i løbet af en uge. I løbet af kort tid, vil vi også være lagerførende med de mest populære Sylvania armaturer og lysstyringssystemer, så de kan hente dem direkte hos os i Karlslunde”, siger Mette Stilling Tarnø, adm. direktør i Bright.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere