21.11.2017  |  VVS  |  Branchen

Brunata søger partnere i VVS-branchen

Som led i en ny vækststrategi omkring partnersalg vil Brunata indgå samarbejde med 20-25 VVS-partnere landet over - på længere sigt vil turen også komme til elbranchen.

Nye alliancer med mindre og mellemstore førende virksomheder i den danske VVS-branche er blot første skridt i en langsigtet vækststrategi omkring partnersalg hos servicekoncernen Brunata, der har en ambition om at indgå samarbejde med 20-25 VVS-partnere landet over:

”Vi vælger såvel tætte eksisterende partnere som nye i de områder, hvor vi mangler geografisk dækning. Det er afgørende, at Brunata dækker hele landet. Vi går efter mindre og mellemstore virksomheder, da det erfaringsmæssigt giver mere fleksibilitet i samarbejdet”, siger Heinz Kjestrup, der er ansvarlig for partnersalg hos Brunata.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Han fortæller samtidig, at det er første gang, at Brunata udvider med strategisk partnersalg og en dedikeret afdeling, som han selv er ansvarlig for:

”Vores partnerafdeling har allerede fået en række partnerskaber på plads i VVS-branchen. Samarbejdet bliver en klar win-win, hvor VVS-virksomhederne repræsenterer Brunata som vores ambassadører og sælgere”, siger han og fortsætter:

”Brunata byder sammen med VVS-partnere på projekter, hvor Brunata leverer målerne og VVS’erne sætter dem op. Efter installationen er Brunata ansvarlig for servicering, aflæsning og udarbejdelse af regnskaber på vand, varme og el. På den vis udvider og udvikler alle deres forretning".

Læs også: Brunata opgraderer vognpark i dialog med medarbejdere

Stadig plads til flere partnere
Hos Brunata har man allerede oplevet succes med partnerstrategien i Europa, hvorfor man nu forsøger sig med strategien i Danmark - og partnersamarbejdet med VVS-branchen er allerede kommet godt fra start.

Ifølge Heinz Kjestrup har man dog et ønske om at lade samarbejdsaftalerne tage yderligere fart det næste års tid for at optimere den geografiske dækning:

"Brunata søger stadig flere VVS-partnere, så vi dækker hele landet. Og planen for det næste års tid er, at jeg skal ud og besøge endnu flere potentielle samarbejdspartnere i hele landet - både store som små", siger han.

I første omgang afprøves den nye vækststrategi gennem en alliance med VVS-branchen, men på længere sigt planlægger man at indgå alliancer med brancher inden for montage, som for eksempel elbranchen.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere