06.04.2018  |  VVS  |  Sanitet

Brusende velvære i badet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi tilbringer tæt på en time om dagen på vores badeværelser, så det er ikke så underligt at indretningen og de produkter, vi anvender der, er vigtige for os. Det moderne badeværelse er så meget mere end bare vask og toiletbesøg.

Fra badeværelse til velværelse
Vi tilbringer tæt på en time om dagen på vores badeværelser, så det er ikke så underligt at indretningen og de produkter, vi anvender der, er vigtige for os. Det moderne badeværelse er så meget mere end bare vask og toiletbesøg; det er for mange gået hen og blevet et socialt rum, hvor hele familien stimler sammen morgen og aften, men det er også et sted, hvor vi i højere og højere grad søger alenetid til afslapning og mental ro fra en travl hverdag. Det er simpelthen her, vi lader op på egen hånd og får en velfortjent pause.

Vi ser også, at store brusehoveder spiller en større rolle på vores badeværelser og vi investerer flere penge i de mere luksuriøse af slagsen end før. Mange satser på, at brusehovedet skal være rigeligt stort til at give en reel følelse af masser af vand, hvor kroppen bliver gennemvarmet fra top til tå på et øjeblik. Det er luksuriøst med de store brusehoveder, der lidt giver følelsen af at stå under et vandfald og man opnår nemt et brus, der både fylder en med ro men som også giver energi til dagen afhængig af, hvor kraftigt et brus, man indstiller strålerne til”, fortæller Produktchef for brus hos Gustavsberg, Mattias Hermansson.

Noget for enhver smag
De nye store brusehoveder Round og Square fra Gustavsberg holder den højeste kvalitet, både når det gælder form og funktion. Brusehovederne fås både som komplette sæt med et termostatarmatur inkluderet i emballagen eller som et separat brusehoved, der passer til alle bruserarmaturer med ½” tilslutning opad. 

Round og Square modellerne er supertynde og måler i diamater Ø250 mm eller er 250x250 mm store afhængig af modellen. Den faste hovedbruser er stor og sikrer rigelig vandgennemstrømning, som giver en behagelig og afslappende bruseoplevelse. Til at øge oplevelsen kan både bruserstang og hovedbruser tilpasses helt individuelt efter højden, så både store og små medlemmer i familien kan opnå den bedste komfort og funktionalitet. De mange indbyggede smarte funktioner gør Round og Square til det sikre valg. Brusemundstykkerne er udstyret med Easy Clean-design, der gør det nemt at tørre kalkaflejringer af. Selv montering er let med et fleksibelt vægfæste, der kan skrues eller limes på væggen.
 

Læs mere om de nye brusehoveder Round og Square og find meget mere inspiration til dit badeværelse på gustavsberg.dk

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere