03.04.2019  |  VVS  |  Byggeri

Bygge-digitalisering giver rekord-vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ordrestyring vokser fra 10.500 til 13.500 kunder. Med en vækst på toplinjen på 37 pct. i 2018 sætter ordrestyring.dk endnu en gang omsætningsrekord.

På trods af massive investeringer i ny IT-platform, så lander det webbaserede ordrestyringsprogram 1,8 millioner på bunden før skat alene i 2. halvår 2018, viser halvårsregnskabet. Og med en ny, datadrevet IT-platform i luften målrettet til både større virksomheder og flere faggrupper, forventer Ordrestyring vækst med uformindsket styrke i 2019.

- Jeg må bare konstatere, at vi mærker en digitaliseringsparathed blandt håndværkere, der er større end nogensinde. Blander vi det med vores egen medicin, hvor vi har effektiviseret ud i yderste led og samtidig givet håndværksvirksomhederne mulighed for at koble sig på Ordrestyring.dk på alle tider af døgnet, så får vi altså endnu et rekordresultat alene bare for 2.halvår, forklarer en tilfreds Tommy Hahn Sørensen, adm. direktør hos Ordrestyring.dk. 

Den webbaserede tilgang til kunderne betyder bl.a., at Ordrestyring.dk ikke bruger unødig tid hos håndværksvirksomhederne, men i stedet stiller mandskab og digitale platforme til rådighed, når håndværkerne har tid og det passer ind i deres travle hverdag. På den måde mister håndværkerne ikke indtjening.

- Med den travlhed der er i byggeriet i øjeblikket, så er det vigtigere end nogensinde at vi tilpasser os deres hverdag. Enhver seriøs håndværksvirksomhed er godt klar over, at det i travle perioder er allermest vigtigt at have en effektiv timesags-motor kørende, bl.a. derfor kommer vi også til at vækste med uformindsket styrke i 2019, siger Tommy Hahn Sørensen.

Væksten i 2018 er trukket af, at der både kom flere større virksomheder over på det webbasererede ordrestyringsprogram, samtidig med, at flere og flere faggrupper har koblet sig på, herunder bl.a. tømrer, malere, byggevirksomheder, entreprenører, kloakvirksomheder m.fl.

Ny intelligent timesags-motor til alle faggrupper 
Ordrestyring.dk er netop gået i luften med en helt ny og datadrevet IT-platform, der i langt højere grad end den første version fra 2011, er gearet til at kunne tilpasses til alle typer af brancher.

Med den nye timesagsstyrings-platform er håndværksvirksomhederne fremtidssikret i forhold nye digitale muligheder.

- Vores nye version 3 er født endnu mere digital og bygget med udgangspunkt i syv års erfaring og feedback. Vi har bl.a. yderligere optimeret og forenklet onboarding mulighederne, så virksomhederne i langt nemmere grad selv kan starte op, og når det passer dem. Det er de yngre generationer, der i stigende grad tager over, og mange er altså klar til selv at starte timesags-motoren, og det giver jo også os selv effektiviseringsgevinster, siger Tommy Hahn Sørensen, som dog fortsat stiller mandskab til rådighed til de kunder som ønsker det i deres onboarding.

Med den nye platform i luften allerede her i starten af 2019 er der ifølge direktøren lagt op til en vækst, der fortsætter med uformindsket styrke.

Ordrestyring forventer igen i 2019 en vækst, således flere end 15.000 brugere fordelt på flere end 2000 virksomheder er koblet på, ved udgangen af 2019.

- Systemet er nu langt mere intuitivt, det er født til at integrere endnu mere smidigt med andre systemer f.eks. økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystem mm., og samtidig er det nu blevet en langt mere datadrevet platform, forklarer Tommy Hahn Sørensen.
 

Tags: ORDRESTYRING

Mere fra ORDRESTYRING

ORDRESTYRING

www.ordrestyring.dk

Elektrikere, tømrere, VVS'ere, murere, malere og kloakmestre. Mange tusinde fagfolk i forskellige brancher bruger allerede Ordrestyring – og med god grund! Det er nemlig nu vigtigere end nogensinde før at digitalisere din forretning. Og med Ordrestyring kan du via én digital platform nemt styre din virksomhed fra A til Z. Du kan fx oprette sager, planlægge dit arbejde, registrere timer o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere