07.11.2017  |  EL  |  Branchen

Caverion Danmark bliver en selvstændig division i 2018

Caverion i Danmark går efter nytår tilbage til at blive en selvstændig division efter afdelingen siden januar 2016 har været sammen lagt med norske Caverion. Michael Højgaard skal stå i spidsen for den danske afdeling.

Teknikentreprenøren Caverions afdeling i Danmark skal fra januar 2018 igen være en selvstændig afdeling. Siden januar sidste år har Caverions forretning i Danmark og Norge ellers været slået sammen under ledelse af Knut Gaaserud, men nu løsriver de to sig igen fra hinanden og bliver uafhængige divisioner.

”Beslutningen om at adskille de to lande er naturlig, da vi nu går ind i vores nye strategiperiode. Adskillelsen betyder blandt andet at begge lande kan få mere fokus på ledelse af det regionale marked”, siger Ari Lehtoranta, adm. direktør for Caverion koncernen.

Læs også: Caverion Danmark får ny direktør

Michael Højgaard tiltrådte per 1. september som adm. direktør i Danmark, men referer altså indtil årsskiftet til Knut Gaaserud. Herefter vil den danske topchef således skulle referere til Ari Lehtoranta. Samtidig indtræder Michael Højgaard i teknikentreprenørens koncernledelse i Finland.

”Jeg er glad for, at Michael Højgaard tager sin lange erfaring fra branchen med ind i vores koncernledelse og i arbejdet med at udvikle forretningen i Danmark”, siger Ari Lehtoranta.

Læs også: Flygtninge fra Syrien får job hos Caverion

Michael Højgaard ser frem til arbejdet i den selvstændige afdeling, som blandt andet indebærer at implementere en ny strategi og samle den danske forretning:

”Jeg vil være tæt på den danske forretning og de danske medarbejdere, og jeg skal samle og udvikle den danske forretning tæt på markedet og kunderne. Koncernen har færdiggjort en strategi, som også skal gennemføres i Danmark, og vi skal gennemføre mange komplekse projekter og kontrakter de nærmeste år”, siger Michael Højgaard.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere