13.01.2017  |  EL  |  Branchen

Caverion får ny distriktschef i det jyske

Jylland Nords nye distriktschef vil især udnytte, at Caverion samler mange forskellige fagkompetencer ét sted, når det gælder om at hive flere kunder til.

Teknikentreprenøren Caverion har ansat Claus Biel som ny distriktschef for virksomhedens distrikt Jylland Nord. Det sker i forbindelse med en ny, mere offensiv serviceforretningsstrategi.

Distriktet dækker både Midt-, Vest- og Nordjylland, hvilket betyder, at Claus Biel får ansvar for de fire servicecentre i Aarhus, Viborg, Randers og Herning.

Læs også: Caverion leverer ventilation til Statens Museum for Kunst

Den nye distriktschef ser især Caverions mange forskellige fagkompetencer, der er samlet under ét tag, som værende en klar styrke, når det handler om at tiltrække flere kunder:  

”Caverion har en stærk serviceforretning med el, VVS og ventilation - og masser af udviklingspotentiale. Derudover adskiller koncernen sig fra konkurrenterne ved at råde over en række specialkompetencer som sikring, sprinkler, køl, automation samt it & netværk over hele landet. Disse kompetencer er en styrke, og dem skal vi i højere grad profilere os på i markedet”, siger Claus Biel.

Læs også: Stor teknikentreprenør får ny direktør

Claus Biel er uddannet el-installatør og har tidligere været ansat hos Lindpro som både afdelingsleder, projektleder og projektchef. Senest kommer han fra en stilling som el-ingeniør hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere