20.10.2014  |  EL  |  Branchen

Coromatic fusionerer til dobbelt størrelse

Datacenter- og nødstrømsspecialisten Coromatic slår sig sammen med Atek Teknik og Scanpocon under navnet Coromatic A/S.

Fra den 1. januar 2015 bliver de tre danske selskaber under Coromatic Group, Coromatic A/S, Atek Teknik A/S og Scanpocon A/S slået sammen til ét. Fremover kommer koncernen til at gå under navnet Coromatic A/S.

”Ved at slå os sammen og opkøbe de rigtige kompetencer kan vi tilbyde vores kunder og medarbejdere endnu mere. Og med én operativ enhed bliver vores tilbud til markedet tydeligere og stærkere”, siger administrerende direktør Michael Petersen om sammenlægningen.

Fokus på forretningskritiske anlæg
Sammenlægningen sker for at opnå en øget effektivitet i organisationen. Samtidig vil sammenlægning betyde, at der vil komme øget fokus på forretningskritiske anlæg som datacentre, UPS, generatorer og køling. Derudover bliver serviceorganisationen stærkere, og områderne teknik og design vil også blive styrket.

Yderligere vækst i sigte
Sammenlægningen er en del af en langsigtet strategi, hvor selskabet både ønsker selvskabt vækst og vækst i forbindelse med opkøb.

”Den aktuelle sammenlægning er et vigtigt skridt i den rigtige retning. Vi agter at fortsætte med at øge vores markedsandel og har kapitalen til at foretage flere opkøb,” siger Michael Petersen.

Michael Petersen fortsætter som administrerende direktør i selskabet, mens Peter Aaby, administrerende direktør for Atek Teknik A/S, bliver Coromatic Groups vice president emergency power.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere