03.01.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Damixa lancerer ny app for VVS-installatører

Appen Damixa Pro skal gøre det lettere for VVS-installatører at finde reservedele til armaturer fra Damixa.

Armaturproducenten Damixa tilbyder nu VVS-installatørerne en gratis app, der kan hjælpe med at finde reservedele til Damixas produkter.

Læs også: Droner hjælper med at finde lækager

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Med appen, Damixa Pro, kan installatørerne finde frem til netop de reservedele, som de konkret skal bruge.

I appen kan man indtaste diverse oplysninger, for eksempel om armaturet er monteret i køkkenet eller i badeværelset, om der er ét- eller to greb, eller om tuden er høj eller lav.

Derved finder appen frem til de armaturmuligheder, der er, og viser dem på en liste med billedvisning. Derefter kan installatøren med ét klik få vist en servicetegning med reservedele og VVS-numre oplyst for hver enkelt del.

Inkluderer både gamle og nye produkter
Damixa Pro har også informationer om ældre armaturer, som installatørerne stadig kan støde på.

”Vi vil gerne hjælpe de mange VVS-installatører, som dagligt møder vores produkter, med at gøre deres arbejdsdag mere effektiv”, siger adm. direktør Ole Sander fra FM Mattsson Mora Group, der står bag Damixa, og tilføjer:

”Selvom nogle af de armaturer, som installatøren møder, er over 20-30 år gamle, så kan vi hjælpe med at finde de rigtige reservedele. Med Damixa Pro gør vi det let at finde både nuværende og udgåede produkter”.

Den nye app indeholder også produktnyheder og kan scanne armaturernes stregkoder, så installatøren kan finde produktinformationen.

Læs også: Slut med at leje: Stor installationsvirksomhed lejer alt værktøj

Damixa Pro kan downloades fra Google Play og App Store til både Android og iOS-smartphones.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere