26.08.2019  |  EL  |  Sikring

Danmarks største sikkerhedsmesse åbner dørene

Onsdag starter Danish Security Fair med omkring 90 udstillere inden for adgangskontrol, tyverisikring, vagt, videoovervågning, brandbekæmpelse og sporing.

I denne uge løber anden udgave af Danish Security Fair, som er Danmarks største sikkerhedsmesse, af stablen i MESSE C i Fredericia d. 28.-29. august.

Læs også: Sikkerhedsmessen Sectech afholdes til november

”På blot et par år har vi sammen med branchens aktører skabt en rigtig succeshistorie. Aktuelt har vi 87 navne på udstillerlisten, og udstillingsområdet dækker 7000 kvadratmeter”, fortæller Charlotte Buus, projektleder i MESSE C Fredericia.

Succesen tilskriver hun blandt andet det faktum, at Danish Security Fair er meget mere end ”bare” udstilling.

”Det er klart, at rygraden i messen er de omkring 90 udstillere inden for adgangskontrol, tyverisikring, vagt, videoovervågning, brandbekæmpelse, sporing og andet inden for security og safety”, siger Charlotte Buus og fortsætter:

”Men vi har lagt os i selen for at give de besøgende fagfolk en ekstra dimension gennem en lang række oplæg, demonstrationer og events”.

Møder, oplæg og events
De 12 oplægsholdere tæller blandt andet navne som Nikolaj Sonne, tech-journalist, Christian West, grundlægger af livvagtfirmaet AS Solution, som nyligt blev solgt til giganten SOS Security, samt Ole Madsen, som fortæller om Arlas globale sikkerhedsarbejde.

”Dertil kommer video-shoot-events, hvor man blandt andet kan opleve kameraernes performance i mørke/tåge, brand show-cases, hvor man guides til at vælge de rigtige brandmeldere – samt drone-demonstrationer, hvor droners inspektion af større områder er blandt emnerne”, siger Charlotte Buus.

Projektlederen tilføjer, at et antal møder og konferencer – blandt andet Homeland Security Conference – har koblet sig op på Danish Security Fair således, at tilhørerne kan kombinere konference og messebesøg.

Læs også: Slut med dårlig sikkerhed på overvågningsudstyr

”Det er centralt for os, at messen hele tiden udvikler sig, og at vi udforsker nye muligheder for at dele viden og inspirere de besøgende. Vi glæder os rigtig meget til at låse døren op for landets største sikkerhedsmesse”, siger Charlotte Buus.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere