31.07.2019  |  EL  |  Branchen

Dansk El-Forbund opdaterer sin uddannelsesvejledning til elektrikere

Elektrikerfaget er under forandring med tidens hurtige teknologiske udvikling. Derfor har Dansk El-Forbund moderniseret sin uddannelsesvejledning, der skal hjælpe medlemmerne til at blive klædt bedre på til efter- og videreuddannelse.

Andelen af faglærte, der læser videre inden for de første fem år efter afslutningen af deres uddannelse, er særdeles høj på teknologiområdet – især inden for strøm og elektronik. Det viste en nylig undersøgelse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Læs også: Ny digital platform skal lette elektrikerens og VVS’erens arbejdsdag

Elektrikerfaget er nemlig præget af en konstant teknologisk udvikling, og derfor kan løbende uddannelse ofte være nødvendig, for at den enkelte kan holde sig ajour.

Derfor er Dansk El-Forbund (DEF) gået i luften med en opdateret uddannelsesvejledning baseret på samspillet mellem den digitale platform og den ’håndholdte’ service i afdelingen, skriver fagbladet Elektrikeren.

Selve uddannelsesvejledningen tager udgangspunkt i, at medlemmerne har forskellige behov alt efter deres baggrund. Disse forskelle er der taget højde for i processen, oplyser DEF. 

Skal hjælpe med bedre overblik
Der er mange muligheder for at bygge oven på elektrikeruddannelsen. Derfor har DEF udviklet nye værktøjer, der skal hjælpe medlemmerne med at navigere mellem uddannelsesmulighederne.

Derudover har forbundets uddannelsesansvarlige medarbejdere selv været på kurser, hvor de er blevet klædt på til at kunne yde endnu bedre hjælp.

Læs også: Elektrikere støtter hinanden

Det opdaterede vejledningssystem vil blive justeret hen ad vejen, og der skal gøres status efter nytår.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere