02.01.2018  |  EL  |  Branchen

Dansk software hjælper VVS-installatører til hurtigere tilbud

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flere og flere VVS-installatører efterspørger it-systemer, der for få penge kan lette tilbudsgivningen. Derfor har softwareudviklingsselskabet CalWin A/S udviklet et mobilt tilbudssystem, Corbis. En limited edition-udgave af Corbis bliver fra starten af det nye år tilgængeligt for Danmarks største VVS-grossist, Brødrene Dahl.

Over 300 danske VVS- og elinstallatører bruger allerede sofwareudviklingsselskabet CalWins mobile tilbudssystem, Corbis, der gør det muligt at afgive et tilbud ude hos kunden med ganske få klik.

Og fra starten af det nye år kommer Brødrene Dahls VVS-kunder til at nyde godt af en særudgave af Corbis, kaldet NewBiz, der er skræddersyet til Danmarks største VVS-grossist.

- Vi ser det som et tydeligt tegn på, at håndværkere og installatører virkelig er begyndt at anerkende værdien i brugervenlige it-systemer, der kan hjælpe dem til at udnytte hverdagen bedre og skabe vækst på bundlinjen. Også når det gælder de mindre opgaver, siger administrerende direktør i CalWin A/S, Carsten Rasmussen.

Over to mandeårs udvikling

CalWin er markedsledende på softwaresystemer, herunder kalkulationssystemer, til installationsbranchen og har postet op imod 4.000 udviklingstimer - svarende til to hele mandeår - i udviklingen af Corbis, som kom på gaden sidste år.

- Vi har lagt rigtig mange udviklingstimer i Corbis. Og derfor er vi også stolte og glade over, at en så stor aktør som Brødrene Dahl kan se potentialet i systemet og den værdi, det kan skabe for deres kunder, siger Carsten Rasmussen.

CalWin A/S vil fortsat sælge og drive det originale Corbis system til VVS- og el-branchen. Corbis er integreret med produktsortimentet fra alle grossisterne samt branchens førende leverandører og indeholder næsten en halv million varenumre. Blandt andet er Corbis det eneste system på markedet, der automatisk kan beregne montagetiden for en given installation.

Det betyder, at installatøren kan stå ude hos kunden med sin tablet i hånden og gennemgå opgaven, hvorefter app'en på få sekunder kan beregne prisen for en given opgave inklusiv montagetid. Kunden får automatisk et præcist tilbud på opgaven, og installatøren slipper for at skulle hjem på kontoret med blokken og regne på opgaven.

Kortere vej til tilbuddet

Det er blandt andet den funktionalitet, som nu har fået Brødrene Dahl til at investere i en limited edition-udgave af Corbis.

- Vores kunder har længe efterspurgt en softwareplatform, som for en billig penge kan håndtere tilbudsgivningen på mindre tilbud. Og når nu CalWin allerede havde opfundet et rigtigt godt system, tænkte vi, at det gav mening at gå ud på markedet med branchens stærkeste softwareleverandør og tilbyde et system, der vil gøre tilbudsgivningen meget lettere for især de mindre VVS-installatører, siger Morten Kilden Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

Mere fra Calwin A/S

Calwin A/S

https://calwin.dk

CalWin har specialiseret sig i at udvikle systemer, der forenkler, præciserer og effektiviserer arbejdsprocesser. Vi udvikler alt software in-house, både fordi vi på den måde kan reflektere markedet hurtigt, og fordi vi ikke ønsker at være afhængige af underleverandører. Vores fokus er på udvikling af gode og effektive applikationer t…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere