14.06.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Lynkurser i CalWin Dynamic EL og EBA

Indhold fra partner Hvad er dette?

CalWin afholder hen over sommeren flere kurser, hvor man kan blive fortrolig med EBA-akkordsystemet i relation til kalkulationsprogrammet CalWin Dynamic EL.

Elbranchen har som bekendt introduceret et nyt og mere moderne akkordsystem, EBA, som vores kalkulationssystem, CalWin Dynamic El, naturligvis er bygget op omkring.

For at sikre at brugere af CalWin Dynamic El er fortrolige med kalkulationer, bruttoprisudregninger og akkordaftaler i relation til EBA-systemet, afholder vi hen over sommeren nogle lynkurser i Dynamic EL og EBA.

De første tre kurser afholdes den 22/6, 14/8 og 22/8. Læs mere på vores hjemmeside: https://calwin.dk/kursus/

Der er stor søgning til kurserne, så hvis du vil sikre dig en plads, kan vi tilråde hurtig tilmelding.

Vi håber at se dig på et Dynamic EL EBA lynkursus.

Mere fra Calwin A/S

Calwin A/S

https://calwin.dk

CalWin har specialiseret sig i at udvikle systemer, der forenkler, præciserer og effektiviserer arbejdsprocesser. Vi udvikler alt software in-house, både fordi vi på den måde kan reflektere markedet hurtigt, og fordi vi ikke ønsker at være afhængige af underleverandører. Vores fokus er på udvikling af gode og effektive applikationer t…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere