10.09.2019  |  VVS  |  Sanitet

Salget af luksustoiletter stiger

Ifølge Geberit er salget af douchetoiletter stigende i Danmark. Og det er topmodellen med luksusfunktioner, der sælger bedst.

Danskernes interesse for douchetoiletter er steget i de senere år, oplyser sanitetsproducenten Geberit, der efterhånden har et stort udvalg af douchetoiletter i mange prisklasser på hylderne. Og det er topmodellen AquaClean Mera, der sælger mest. 

Læs også: Ny teknologi øger hygiejne og velvære på badeværelset

”Badeværelset er blevet et frirum, hvor vi kan have kvalitetstid alene. Det betyder, at der i dag i højere grad end tidligere bliver investeret i møbler og toiletter af høj kvalitet, som kan give en særlig oplevelse. Og når man nu er i gang med at investere i et luksustoilet, så går de fleste ”hele vejen” og vælger topmodellen med automatisk åben-luk, varme i sædet, lugtudsugning og douchefunktion”, siger Nina Slothuus Nielsen, marketingchef i Geberit.

Stigende interesse hos restauranter og hoteller
Den stigende interesse i den gode badeværelsesoplevelse ses også på flere restauranter og hoteller. Også her får toiletter en større opmærksomhed end tidligere. Den seneste i rækken er den nyåbnede restaurant Alchemist i København.

Læs også: VVS'ere i tæt samarbejde på Nordens største hotel 

”Det er efterhånden alment kendt, at Michelinguidens inspektører også vægter toiletoplevelsen i deres anmeldelser. Det kan vi se har rodfæstet sig i hotel- og restaurationsbranchen, som vi de senere år har oplevet stigende interesse fra”, siger Nina Slothuus Nielsen.

- MGC

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere