14.02.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Dataloggerserie måler lux, UV, fugt, temperatur, atmosfærisk tryk og CO2

Indhold fra partner Hvad er dette?

5 forskellige loggermodeller til ethvert måleformål

Testo 160 serien indeholder 5 modeller af dataloggere, som hver kan måle op til 4 parametre indenfor Lux, UV, fugt, temperatur, atmosfærisk tryk og CO2. De fem forskellige modeller i serien gør, at der altid er en datalogger til dit specifikke behov.

En testo 160 IAQ data logger kan blandt andet bruges til at dokumentere luftkvalitet på arbejdspladser, på museer eller andre steder, hvor der er brug for en luftkvalitetsmåling. Så snart dataloggeren tændes, begynder den at monitorere CO2 niveauet i den omgivende luft, temperaturen, luftfugtigheden og det atmosfæriske tryk. Alle parametre vises i det store display.

 Nem konfigurering og rapportering af data

Hele 160 serien kan rapportere realtime måledata til central opsamling i cloud. Det betyder også, at du kan få realtime alarmer fra dataloggerne på SMS eller e-mail, hvis der opstår ændringer inden for de parametre, du har opstillet, og du kan hurtigt reagere og spare værdifuld tid.

Dataloggerne kan indgå i én eller flere grupperinger på tværs af adresser og etager, og opsætning af systemet er ligetil.

Læs mere her

Stort udvalg af dataloggere

Find den data logger, som passer til dit behov - vi har et stort udvalg på vores webshop.

Mere fra Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi.  Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkre…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere