17.11.2017  |  EL  |  Belysning

DELUX DENMARK belyser nyt, unikt shoppingcenter og boligkvarter, Kronen Vanløse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Butikker, boliger og belysning skal udgøre et hele. Det har været udgangspunktet for DELUX DENMARK, da de i samarbejde med Sangberg Architects fik til opgave at stå for dele af belysningen i Vanløses nye, ambitiøse shoppingcenter og boligkvarter, Kronen Vanløse

DELUX DENMARK har leveret lys til Kronen Vanløse både indendørs og udendørs. Shoppingcentret Kronen Vanløse er et byggeri med en følelse af plads. Der er højt til loftet, store vinduespartier samt ovenlysvinduer. Dette indtryk har man ønsket skulle gå igen i belysningen, som derfor er holdt i moderne, diskrete produkter. 

Fleksible skinnespots fra Hoffmeister

Indendørs har DELUX DENMARK leveret lo.nely 4 skinnespots fra Hoffmeister, som med deres placering i ovenlysvinduespartierne giver en smuk dagslyseffekt efter mørkets frembrud.  Lo.nely fås i tre størrelser og med otte spredningsvinkler. Her er valgt en lille spredningsvinkel, der giver et smukt samspil med dagslysets indfald. Skinnespottene er monteret i en Dali skinne, som giver mulighed for dæmpning.

Udendørs har DELUX DENMARK leveret Superlight LED 1 fra Willy Meyer til mast. Masterne er placeret på den store plads, der ligger 12 meter over gadeniveau mellem shoppingcentret Kronen og Vanløse station, samt på boligtag og stisystem.

Strømlinet design fra Willy Meyer

Belysningen skulle være i tråd med Kronens moderne arkitektur uden at stjæle opmærksomheden, og for at løse den opgave valgte DELUX DENMARK, i samarbejde med arkitekten, produkter fra det tyske kvalitetsbrand, Willy Meyer.

Superlight 1, som er den nyeste projektør i Willy Meyers faste sortiment, er en fleksibel projektør med mange lysfordelinger, hvormed der er taget højde for Kronens forskellige byrum.

Til den nordlige facade er valgt Ecovision. Den har en lav profil, der gør den til et diskret produkt, og så giver den særlige wallwasheroptik en smuk belysningseffekt under karnapperne på Kronens nordlige facade.

Til boligområdet, som på ret unik vis er opført ovenpå shoppingcentret, har DELUX DENMARK leveret pullerter af modellen Nightpath, som giver en hyggelig belysning samtidig med, at designet er så enkelt og strømlinet, som det kan være.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra DELUX DENMARK

DELUX DENMARK

https://www.deluxdk.com

Der gås ikke på kompromis, når Delux Denmark står for lyssætningen. Og det belønnes nu med prestigefyldte priser og stigende efterspørgsel. Indendørs eller udendørs, stort eller småt. Med sine kreative lyssætninger lader Delux Denmark ethvert rum komme til sin ret

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere