13.06.2018  |  EL  |  Belysning

Ny LED projektør til mast fra WILLY MEYER

Indhold fra partner Hvad er dette?

Monospot er en ny projektør-serie fra Willy Meyer med innovativ teknologi og design. Den leveres i 4 størrelser med varierende wattager; 6-15-36-70Watt.

Udover en bred vifte af faste lysfordelinger, som dækker 6 ⁰ , 8 ⁰, 31 ⁰, 34 ⁰ og 55 ⁰, findes også Vario Optic-versionen, der giver mulighed for at tilpasse lysstrålen til den specifikke belysningsopgave.

Vario Optic gør det muligt at justere strålevinklen fra fra 11 ⁰ til 48 ⁰. Dette gøres uden på armaturet, så den optimale strålevinkel kan opnås, mens projektøren er tændt. Denne funktion tilbyder en høj grad af fleksibilitet, for eksempel ved landskabsbelysning.

Se nyt katalog WILLY MEYER 

Monospot armaturhuset er fri for samlinger og sammenføjninger, hvori snavs og støv ellers normalt kan samle sig.

Monospot til mastarmaturet er udstyret med et vippefunktionssystem. En bred række reflektorer gør det desuden muligt, at skabe forskellige lysscenarier.

Derudover kan Monospot også monteres på spyd eller med arm.

Vejoptikken tilbydes også som en del af Monospot serien.

Da LED-modulerne er placeret dybt inde i reflektoren, har Monospot armaturerne en god cut-off og fremragende blændingskontrol.

Tilbehør, såsom lameller og optisk glas, er indvendigt monteret og derfor vedligeholdelsesfri.

Monospot fås i sort, hvid og sølvgrå. 

Læs mere her

Mere fra DELUX DENMARK

DELUX DENMARK

https://www.deluxdk.com

Der gås ikke på kompromis, når Delux Denmark står for lyssætningen. Og det belønnes nu med prestigefyldte priser og stigende efterspørgsel. Indendørs eller udendørs, stort eller småt. Med sine kreative lyssætninger lader Delux Denmark ethvert rum komme til sin ret

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere