08.11.2017  |  EL  |  Belysning

Den første LED Downlight med højfrekvente sensorteknologi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu har STEINEL også sensorstyrede Downlights. Alle kender STEINEL’s brede sortiment af sensorlamper og sensorer. Nu kan STEINEL også tilbyde flotte LED Downlights.

RS PRO DL LED er udstyret med en skjult HF sensor, der tænder lyset ved den mindste bevægelse. Højfrekvensteknologien er passiv over for variationer i temperatur og giver derved en præcis og hurtig reaktion. Der er mulighed for 10% vågelys hele natten, i 10 minutter eller 30 minutter.

HF sensorteknologien går igennem tynde vægge, glas og døre. Så den er ideal til brug på toiletområder, gangområder, kontorer og så videre. Indstil nemt sensoren ved brug af fjernbetjening RC2 eller Smart Remote. Kan sammenkobles med slaveversion for at opnå endnu højere energieffektivitet. 

Læs mere og download datablad her.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra Roliba A/S

Roliba A/S

www.roliba.dk

Roliba er en danskejet handels- og agenturvirksomhed, der beskæftiger sig med en bred pallette af produkter til bl.a. byggemarkedsbranchen, trælasthandlere, belysnings-branchen og diverse specialforretninger.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere