06.06.2016  |  EL  |  Belysning

NYHED! Kraftige sensorstyrede LED projektører

Indhold fra partner Hvad er dette?

STEINEL PROFESSIONEL præsenterer helt nyt innovativ linsematrix med forbedret lys-effektivitet.

Nye LED projektører fra STEINEL PROFESSIONAL med et nyt udviklet objektiv har optimeret belysningens rækkevidde på projektørerne. Den unikke LED linsematrix giver mulighed for yderligere basis lysstyrke i et lineært lysmønster. Projektørerne ekstremt effektive til udendørs belysning af ejendomme, over porte og facader. Designerprojektøren kan drejes 360 grader og vippes 90 grader. Dette gør det muligt at definere det præcise område, der skal belyses. Specielt kvadratiske og store områder kan blive oplyst præcist og jævnt.

En præcis og passiv infrarød (PIR) bevægelsessensor, med en vinkel på 240 grader og maksimal rækkevidde på 12 meter, giver intelligent lysstyring. Selvom sensorprojektøreren bliver monteret i en højde på op til 6 meter, bliver ingen bevægelser overset. Det betyder at lyset kun tænder automatisk, når der reelt er behov. XLED PRO projektørerne giver mere sikkerhed og tryghed i hele området omkring bygningen.

Læs mere om XLED PRO og andre nyheder her!

Tags: Roliba A/S

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere