26.11.2019  |  EL  |  Branchen

Design af en hvilken som helst label med Brady Workstation-apps

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Brady Workstation får du professionelle, brugervenlige apps til design af produkt- og kabellabels samt sikkerhedsskilte i høj kvalitet. Med Brady Workstation bliver labeldesign nemmere, hurtigere og lettere at tilpasse til nye normer for labels takket være centraliserede opdateringer.

Vælg de apps, du har brug for

Brady Workstation tilbyder praktisk labeldesign (udskrivning fra stationære og bærbare computere) til en lang række fagfolk. Du skal blot vælge de apps, du har brug for, downloade den 30-dages prøveversion og så købe appsene, når du er sikker på, du er tilfreds med dem. Med de tilbudte apps til produkt- og kabelopmærkning samt sikkerheds- og anlægsskilte kan du:

  • designe og redigere brugerdefinerede labels og skilte
  • designe labelskabeloner og låse elementer for at sikre konsistensen
  • oprette kabellabels, som kun indeholder tekst
  • udskrive lockout-procedurer og -mærker samt labels for energikilder
  • nemt konfigurere komplekse labelsekvenser
  • nemt importere data
  • nemt designe CLP-labels til kemikalier
  • designe sikkerheds- og anlægsskilte
  • automatisere oprettelsen af labels

De grundlæggende designfunktioner (Brady Workstation + Basic Design Suite) er helt gratis!

Mobilapps

Brady Workstation inkluderer også apps til nemt at designe eller færdigbehandle en lang række labels med enhver smartphone. Det er rigtig praktisk til at oprette en label på stedet, når man befinder sig i marken. Se vores mobilapps!

Nem forbindelse til printeren

Brady Workstation fungerer problemfrit sammen med en række af Bradys stationære og transportable printere. Du skal ganske enkelt forbinde en Brady-printer til en internetforbundet computer for at få adgang til Brady Workstation-funktionerne og udskrive dine labelskabeloner. Bradys avancerede labelprintere har også tovejskommunikation med Brady Workstation, og brugerne får besked, hvis de skal skifte labelmaterialer for at udskrive specifikke labeldesign.

 

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere