19.04.2018  |  VENTILATION  |  Sikring

Det bliver nemmere at brandsikre

Lindpro styrker området inden for brandsikring og tilbyder nu komplette løsninger med automatiske gasdetekteringsanlæg. Det nye AGA-anlæg skal redde menneskeliv.

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro er nu på markedet med et AGA-anlæg for både stationære og transportable systemer. Ifølge virksomheden kan et sådant automatisk gasdetekteringsanlæg redde menneskeliv og reducere risikoen for skader på bygninger, produktionsudstyr eller afbrydelser i virksomhedens daglige drift.

Læs også: Regler for brandsikring udfordrer producenter og installatører.

”Ved at tilbyde komplette AGA-anlæg opfylder vi nu vores mål om at kunne levere, installere og servicere hele paletten af automatiske anlæg på det brandtekniske område”, forklarer Morten Sejersbøl Andersen, kompetenceansvarlig for brandteknik i Lindpro.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Et arbejdsmiljø uden eksplosioner
Et AGA-anlæg er et automatisk detekteringsanlæg, der opfanger eksplosive gasser og væsker. Herefter advarer systemet personer i bygning og kontakter det rette beredskab. Dermed vil anlægget kunne forebygge, at gasser eksploderer pludseligt eller uden varsling. Denne løsning er især attraktiv for myndighederne og forsikringsselskaber, der betaler prisen, hvis uheldet er ude.

Læs også: Slip for at bygge dine egne højsikkerhedstavler

”Vores vigtigste fokus i forhold til brandsikring er at redde menneskeliv og sikre værdier. Med tilføjelsen af AGA-systemer til Lindpros brede sortiment inden for brandteknik, kan vi nu tilbyde den komplette løsning ud fra enhver given brandstrategi”, uddyber Morten Sejersbøl Andersen.

Gasdetekteringsanlæg anvendes typisk i de områder, hvor der kan være fare for at udvikle eksplosionsfarlige gasser og dampe. Det kan f.eks. være benzinstationer, køleanlæg, fysiklokaler og laboratorier, produktionsfabrikker, parkeringskældre eller kloakker. Her kan det være fordelagtigt, at kombinere AGA-anlægget med et ventilationsanlæg. Så starter gasdetektering kun, når der er et reelt behov, forklarer Morten Sejersbøl Andersen.

- EST

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte 2018

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere