09.10.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Det udskriv- og fastgørbare BradyGrip-materiale

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udskrivbart. Fastgørbart. Omplacerbart. Og det første af slagsen. Opmærk nemt dine lednings- og kabelbundter.

Hurtig og holdbar kabelopmærkning er nu lige ved hånden takket være et partnerskab mellem Brady og VELCRO® Brand. Det udskriv- og fastgørbare BradyGrip™-materiale er en unik løsning, som gør det nemt at udskrive opmærkningslabels og sætte dem fast på bundter. En fastgørbar bagbeklædning gør dem nemme at omplacere eller fjerne, så man undgår dyrt omarbejde. De skal blot udskrives og påsættes – så nemt er det.

  • Forbedrer effektiviteten: Maksimerer oppetiden med hurtigere, udskrivbar opmærkning af kabelbundter.
  • Nemt at påsætte og nemt at tage af igen: Kan påsættes, omplaceres og fjernes i kraft af det eksklusive udskriv- og fastgørbare materiale.
  • Sikkert: Giver et alternativ til kabelbånd af nylon, som ikke skader kablerne.
  • Super fleksibelt: Tilpas labels, så de passer til store eller små job, ved at udskrive på materialer med forskellige bredder.

Se, hvordan det fungerer - se videoen >>

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere