29.11.2018  |  EL  |  Intelligente installationer

Dominus overtager Dansk Automatikservice

Med sit køb af Dansk Automatikservice i Greve har jyske Dominus ambitioner om at styrke sin position på Sjælland inden for servicering af bygningsautomatik.

Dominus, jysk leverandør af styresystemer til lys, køl, varme og ventilation, udvider atter forretningen og køber Dansk Automatikservice i Greve.

Læs også: Dominus køber H&N Technology

Opkøbet af Dansk Automatikservice, der tilbyder service til styring og regulering af building management-systemer, skal styrke Dominus' position på Sjælland.

”Med de forenede kræfter kommer servicen til at være endnu stærkere, når begge virksomheders kunder i fremtiden får adgang til flere kompetencer inden for åbne building management-systemer med særligt fokus på trend-løsninger”, siger administrerende direktør i Dominus, Toke Juul.

Dansk Automatikservices nu tidligere ejer og direktør, Tommy Brandi, bliver projektleder i afdelingen i Karlslunde, hvor firmaets medarbejdere fortsætter i Dominus’ regi.

Tidligere har Dominus købt JTN Automatik, Modus Control og H&N Technology, og med det seneste opkøb når Dominus op på 150 ansatte på landsplan.

Læs også: Dominus opkøber specialist i byningsdrift

Overtagelsen finder sted den 1. december. 

- SDN

Denne artikel er en del af temaet Tema: Digitalisering 2018

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere