11.10.2018  |  EL  |  Branchen

Dominus køber H&N Technology

Den jyske teknikvirksomhed Dominus har foretaget sit tredje opkøb på få år og er nu landsdækkende.

Teknikvirksomheden Dominus, der laver intelligent bygningsdesign, har købt familievirksomheden H&N Technology i Næstved, der installerer anlæg til klimaoptimering. Det skriver licitationen.dk.

Læs også: Dominus opkøber specialist i bygningsdrift

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Det eneste område, vi manglede at dække, var Sydsjælland”, siger Lars Nielsen, forretningsudviklingschef i Dominus, til licitationen.dk.

De store projekter skal nok komme 
Næstved-afdelingen skal bygges op til at have ansat fem til syv medarbejdere, hvilket Lars Nielsen forventer vil ske inden for et års tid. Men først skal der skabes kontakt til relevante samarbejdspartnere og kunder - så må tiden vise, hvilke opgaver der kommer, lyder det fra forretningsudviklingschefen.

”Der er ikke så mange store projekter i Sydsjælland. Men det skal nok komme. Der kunne jo sagtens ligge nogle opgaver i forbindelse med Femern-byggeriet”, siger han til licitationen.dk.

En virksomhed i vækst
Tidligere har Dominus opkøbt JTN Automatik og Modus Control. Opkøbet af H&N Technology er dermed det tredje inden for få år, og det bringer antallet af medarbejdere op på 140 mand. 

Læs også: EL:CON køber aktiviteterne i Utility solutions

”Vi har ikke i sinde at stoppe. Vi skal være den største leverandør af styresystemer til lys, køl, varme og ventilation i Danmark”, siger Lars Nielsen til licitationen.dk.

Med opkøbet har Dominus ti afdelinger i Danmark.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere