22.03.2018  |  EL  |  Branchen

Driftsikre løsninger til specifikke opmærkningsbehov

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brady Corporation udvikler driftsikre labels og opmærkningsløsninger, der kan modstå ekstreme temperaturer, kemikalier, tryk eller friktion.

Disse gennemtestede labels muliggør større sikkerhed på arbejdspladsen, bedre fejlfinding, komplet sporbarhed samt andre fordele i forbindelse med opmærkning til krævende anvendelsesområder og miljøer.

Enhver overflade, ethvert miljø
Selv komplekse overflader i krævende industrielle miljøer kan opmærkes på en holdbar måde med en professionel opmærkningslabel. Brady bruger materialevidenskab, ekspertise og deres globale erfaring med en lang række brancher til at udvikle opmærkningslabels, der sidder fast på rene, ru, fedtede og pulverlakerede overflader, og som forbliver læselige, når de udsættes for ekstreme temperaturer, kemikalier, slitage og tryk.

Din opmærkningslabel
Industrivirksomheder med opmærkningsmæssige udfordringer kan kontakte Brady for at finde en holdbar løsning. Kundeserviceafdelingen og afdelingen for forskning og udvikling kan foreslå en standardlabel eller researche og konstruere nye labels til at løse unikke opmærkningsbehov. Blandt de labelkomponenter, som kan tilpasses, er labelmaterialer, klæbestoffer, afsluttende lag, lamineringer, størrelser, farver, faconer, layout og fortryk.

Kan udskrives på stedet
Ligesom standardlabels kan tilpassede labels også udskrives eller færdigbehandles på stedet. Installer firmwareopdateringen på en Brady-labelprinter, som understøtter tilpasning, isæt de tilpassede labelruller, tilføj de specifikke oplysninger, der skal vises på labelen, manuelt eller automatisk, og udskriv dine labels, så er du klar til at opmærke.

Muliggør mere produktivitet, bedre fejlfinding, komplet sporbarhed, større sikkerhed på arbejdspladsen og andre fordele i forbindelse med opmærkning vha. holdbare labels, som passer til dine behov. Kontakt Brady på emea_request@bradycorp.com.

Tags: BRADY A/S

Mere fra BRADY A/S

BRADY A/S

www.bradydenmark.dk

Specialisten indenfor identificering og opmærkningBrady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Brady’s produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere