20.09.2016  |  EL  |  Virksomhedsdrift

DS-DISPLAY og SpinetiX indgår partnerskabsaftale i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hergiswil, Schweiz og Brøndby, Denmark — 20. september 2016 — For at fastholde sin ekspansion i Skandinavien, har SpinetiX besluttet at styrke deres tilstedeværelse i Danmark med udnævnelsen af DS-DISPLAY som SpinetiX distributionspartner.

SpinetiX, en prisvindende producent af digital signage produkter, og DS-DISPLAY, en af de førende distributører af professionelle AV-løsninger i Danmark, har i dag annonceret deres distributionspartnerskab i Danmark og udrulningen af SpinetiX Channel Partner Program.
 

SpinetiX, der er et schweizisk selskab med hovedsæde i Hergiswil har iværksat en ambitiøs vækststrategi i EMEA for deres digital signage virksomhed og med udnævnelsen af DS-DISPLAY som distributionspartner, kan SpinetiX nu etablere sig i Danmark, et teknologisk avanceret marked, der er klar til at drage fordel af de teknologisk avancerede produkter og tjenesteydelser, som SpinetiX tilbyder.
 

Som ny distributør vil DS-DISPLAY bedre kunne løse de danske forhandleres behov og forventninger. SpinetiX har altid forpligtet sig til at sælge gennem et etableret kanal økosystem af distributører og forhandlere. Channel Partner Programmet består af fire niveauer, der er skræddersyet til at belønne de deltagende partnere for deres engagement, ekspertise og ydeevne. Som SpinetiX forhandler, SpinetiX autoriseret forhandler, SpinetiX certificeret silver forhandler eller SpinetiX certificeret gold forhandler, vil eksisterende og nye partnere nyde stigende fordele svarende til deres engagement og dokumenterede resultater, såsom trinvis program support og marketing midler.
 

Som distributionspartner i Danmark vil DS-DISPLAY have fokus på at udvide forretningsmulighederne inden for digital signage, supplerende træning og support og generelt øge den samlede værdi for SpinetiX forhandlere.
 

”DS-DISPLAY har i en længere periode ledt efter et digital signage produkt, der kunne komplementere vores nuværende sortiment og det er nu endelig lykkedes med SpinetiX. Med en god bredde i deres sortiment med både single skærm og single site løsninger, har vi et sortiment, der dækker hele spektret. Det er desuden kvalitetsprodukter, der alle har fokus på brugervenlighed”, udtaler salgsdirektør og Partner Thomas Baggesen fra DS-DISPLAY og fortsætter: ”Vi glæder os meget til at introducere SpinetiX produkter for vores forhandlere og ser frem til et godt samarbejde med SpinetiX”.
 

"Vores mål er, konstant at forbedre den digitale skiltningsoplevelse hos vores kunder," siger Francesco Ziliani, CEO for SpinetiX. "Efter succesen med udrulning af vores Channel Partner Program i EMEA og Nordamerika, er vi dedikeret til at etablere en stærk kommerciel tilstedeværelse i Danmark. Ved at indgå partnerskab med DS-DISPLAY, er vi nu i sandhed klar til at tage digital signage til det næste niveau, "tilføjer han.
 

Om SpinetiX
SpinetiX er en prisbelønnet schweiziske producent af digital signage produkter. Virksomheden arbejder tæt sammen med et systematisk økosystem af internationale partnere, der installerer digital signage netværk over hele verden. SpinetiX er producent af DiVA, HMP playere og Elementi software, der forvandler ethvert digitalt display til en selvstyrende netværksenhed. Mere information kan findes på spinetix.com.

Om DS-DISPLAY A/S:
DS-DISPLAY A/S er Danmarks førende distributør af professionelle AV-løsninger, projektorer, videokonference, storformatprint og -scan samt relateret tilbehør. Med fokus på et smalt produktsortiment sikrer vi en høj kompetence og erfaring, så vi til enhver tid har fingeren på pulsen og kan tilbyde vores forhandlere og deres kunder de nyeste og mest interessante produkter og løsninger inden for vores branche.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere