04.11.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

El-firma solgt til Svebølle Energi & Service

Svebølle Energi & Service er ny ejer af Jyderup El-Service. Den nu forhenværende ejer Jesper Birch Christensen forbliver dog det lokale ansigt udadtil.

Svebølle Energi & Service udvider biksen med købet af enkeltmandsfirmaet Jyderup El-Service, skriver sn.dk. Købet gik igennem den 1. november. 

Læs også: VVS-firma opkøber lille konkurrent

Salget sker, da den hidtidige indehaver af Jyderup El-Service, Jesper Birch Christensen, har problemer med sin ryg og ikke længere kan klare at arbejde fuldtid. 

Den nye ejer, Ronni Pedersen, ser købet som en styrkelse af Svebølle Energi & Service, der nu kan tilbyde el-service i Jyderup. 

Det meste forbliver det samme
De to elinstallatører har kendt hinanden i mere end 25 år og har indgået en aftale om, at Jesper Birch Christensen fortsætter som ansat på nedsat tid. 

”Jeg bliver ved med at eje bygningerne, som Ronni lejer af mig. Værkstedet og min daglige gang bliver der heller ikke lavet om på. Det er også stadig mig, der servicerer mine kunder, præcis som det har været i mange år”, siger Jesper Birch Christiansen til sn.dk.

Læs også: Bravida køber Insight Building Automation

Jesper Birch Christensen startede firmaet i 2001 i de samme lokaler, hvor hans egen far, Sven Eric Christiansen, drev et installationsfirma.

"Jeg har arbejdet hos Jespers far, og jeg ved, at Jesper har en god forretning her. Sammenlægningen styrker som sagt mit firma, for vi får endnu en faglig kompetent medarbejder, som kender oplandet", siger Ronni Pedersen.

Svebølle Energi & Service kommer med opkøbet fremover til at bestå af seks udekørende elektrikere.

- MGC

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere