08.01.2019  |  VVS  |  Branchen

VVS-firma opkøber lille konkurrent

Hornsyld og Trekantens VVS og Blik tog selv kontakt til Hedensted VVS, der ved årsskiftet har overtaget virksomheden og tre ansatte.

For halvandet år siden købte Mads Vilhelmsen og Denni Asmussen virksomheden Hornsyld og Trekantens VVS og Blik, da VVS-firmaet var ved at gå konkurs. Nu er det eventyr dog slut. Den første januar overtog Hedensted VVS og Energisevice således firmaet fra de to ejere.

Læs også: SIF gruppen udvider i Næstved med nyt opkøb

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

”Det var os selv, der ringede til Jens Palmelund og spurgte, om han ville købe firmaet. Jeg brænder ikke nok for det, og selvom jeg har forsøgt, kunne jeg ikke finde gnisten”, siger Mads Vilhelmsen til Vejle Amts Folkeblad og forklarer, at det har vist sig at være vanskeligt at drive en lille VVS-virksomhed.

”Der er utrolig mange krav til certificeringer, autorisationer og stort varelager, som er det samme, uanset om man er mange eller få ansatte. Derfor kontaktede vi Hedensted VVS”, forklarer Mads Vilhelmsen.

40 medarbejdere
Jens Palmelund, der sammen med Michael Thomsen ejer Hedensted VVS og Energiservice, var parat til at købe virksomheden og overtage både biler og tre af de fire ansatte.

”Vi var glade for at få tilbuddet. Hornsyld VVS har altid været en hæderkronet VVS-virksomhed, og den passer godt til vores virksomhed, fordi vi laver det samme, og der er fokus på service, reparationer og vedligehold”, siger Jens Palmelund til avisen.

Hedensted VVS og Energiservice når med købet op på 40 medarbejdere og 30 servicevogne. Biler og telefonnummer til Hornsyld VVS bliver bibeholdt, mens lejemålet på Nørregade i Hornsyld bliver opsagt.

Læs også: Hedensted VVS overtager VVS Snaptun

Hedensted VVS og Energiservice opkøbte for kort tid siden Snaptun VVS, og Jens Palmelund afviser over for Vejle Amts Folkeblad ikke, at det kan komme på tale at købe op igen.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere