16.10.2018  |  EL  |  Branchen

SIF Gruppen udvider i Næstved med nyt opkøb

Installationsvirksomheden SIF Gruppen udvider sin Næstved-afdeling med opkøbet af Næstved El-Service.

Installationsvirksomheden SIF Gruppen, der har hovedkontor i Søborg, opkøber Næstved El-Service og udvider dermed lokalt. Næstved El-Service lægges derudover sammen med Pedersen El den 1. november, og dermed udvider SIF Gruppen lokalt med 45 medarbejdere og 35 servicevogne.

Den udvidede Næstved-afdeling forventes at omsætte for 50 mio. kroner per år.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: SIF Gruppen klar til nye udfordringer: Ny bestyrrelse og ny direktion

”Købet af Næstved El-Service repræsenterer den hidtil største handel i SIF Gruppens historie, og vi ser Næstved-afdelingen som spydspids i virksomhedens vækststrategi og en understregning af vores ambition om, at fortsat vækst på Sjælland skal ske gennem en stærk lokal forankring tæt på kunderne”, lyder det fra SIF Gruppens direktør Lars Mejby.

Han mener, at Næstved El-Service er det rette match for at opnå den nødvendige kundeservice, som en lokalafdeling skal kunne imødekomme. 

En sikker fremtid for medarbejderne
SIF Gruppen har cirka 350 medarbejdere på landsplan og omsætter for omtrent 300 mio. kroner årligt.

”SIF Gruppen er i forvejen stærke i Næstved og fremstår som en af elbranchens mest succesfulde og innovative installationsvirksomheder”, siger elinstallatør Theis Nørrelund, stifter og ejer af Næstved El-Service.

Og stifteren er forventningsfuld i forhold til at lægge Næstved El-Service i hænderne på installationsvirksomheden:

Læs også: 100 års jubilæum i SIF Gruppen

”Med SIF Gruppen er vejen banet for en sikker fremtid, hvor medarbejderne får optimale muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt”, siger han.

Theis Nørrelund fortsætter som afdelingsleder i SIF Gruppens Næstved-afdeling, hvor også alle medarbejdere fra både Pedersen El og Næstved El-Service fortsætter.

- SN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere