03.10.2019  |  EL  |  Branchen

To el-installatører fra Ulfborg går sammen i fælles firma

1. oktober slår de to el-installatører Jørn Brink og Vedersø El sig sammen i firmaet Brink og Madsen. De tager hver fem medarbejder med ind i det nye firma.

Fremover bliver to el-installatører i Ulfborg til en. Det sker, når El-installatør Jørn Brink og Vedersø El d. 1. oktober slår sig sammen i et fælles firma, der får navnet Brink og Madsen.

Læs også: Vest-EL Hvide Sande og TSR Electronic fusionerer i 2019

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Sammenlægningen sker ikke på grund af økonomiske problemer i det, som Jørn Brink beskriver som ”to fortrinlige forretninger”, men alligevel er der nogle ting, der kan gøres smartere, hvis man går sammen.

Det er blandt andet administrativt papirarbejde, der fylder meget, og da de fandt ud af, at de begge bøvlede med mange af de samme ting, vurdererede de, at det ville være bedst at smelte firmaerne sammen.

”Der bliver ikke så meget ekstra papirarbejde, fordi vi bliver flere folk. Det tager jo ikke længere tid at skrive ti end fem”, siger Jørn Brink til Dagbladet Holstebro-Struer.

Tager hver fem mand med
Brink og Madsen kommer til at have hovedbase i Jørn Brinks butik i Ulfborg, og de to el-installatører tager hver fem mand med ind i sammenlægningen.

Fordoblingen af medarbejderstaben betyder ifølge Jørn Brink, at de i virksomheden ”fremover bliver dobbelt så gode”, mens Karsten Madsen mere beskedent peger på, at det giver større fleksibilitet.

”Nu skal man jo passe på med at love kunderne alt for meget, men vi kommer til at være mindre sårbare overfor sygdom og den salgs”, siger han til Dagbladet Holstebro-Struer.

Jørn Brink købte sit firma i 1991, og Karsten Madsen har haft Vedersø El siden 2012. Nu skal de til at være to om at bestemme.

Læs også: Witt & Søn overtager Broager VVS

”Jeg har jo været vant til at kunne bestemme selv. Nu skal jeg ikke kun spørge min kone, jeg skal også spørge Karsten”, siger Jørn Brink til Dagbladet Holstebro-Struer.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere