16.09.2016  |  EL  |  Branchen

Elbranchen har høje forventninger til fremtiden

Når det kommer til elbranchens fremtidige omsætning og beskæftigelse, er forventningerne høje. Branchen er desuden en af de mest optimistiske i byggeriet.

Elbranchens forventninger til omsætning og beskæftigelse de kommende tre måneder er høje. Det viser tal fra Danmarks Statistik fra august 2016.

Læs også: 2016 er startet hæderligt for installationsbranchen

Tallene konkluderer, at der er en tydelig overvægt af elvirksomheder, der forventer stigende omsætning og beskæftigelse, end elvirksomheder der forventer det modsatte. Det skriver Tekniq på sin hjemmeside.

Fremgang i ordrebøgerne
I andet halvår af 2007 styrtdykkede branchens forventninger til fremtiden grundet finanskrisen, og det er først nu, at forventningerne begynder at nærme sig det niveau, man så før krisen.

Ordrebeholdningerne er således stigende, og for august i år lå gennemsnitstallet på et niveau, der svarer til 5,2 måneders arbejde. I august 2015 var ordrebeholdningen i gennemsnit 4,2 måneder.

Læs også: Ny kampagne skal brande elbranchen

Generelt for byggebranchen gælder det, at der er fremgang i aktiviteterne. Elbranchen er dog en af de mest positive brancher, oplyser Tekniq.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere