04.08.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Elstyrken overtager aktiviteter fra installationsforretning i Bagsværd

Elstyrken har per 1. juli 2020 overtaget alle fremtidige aktiviteter fra installationsforretningen Torben Buhelt i Bagsværd.

Den 1. juli i år kunne installationsvirksomheden Elstyrken se frem til at overtage alle fremtidige aktiviteter hos forretningen Torben Buhelt.

Overtagelsen sker som en del af et glidende generationsskifte, hvor selve Torben Buhelt tiltræder en seniorstilling hos Elstyrken.

”Torben Buhelt er et fantastisk match for vores virksomhed. Han kommer med et bredt kundenetværk og en masse viden oparbejdet gennem et langt arbejdsliv, som vi kan lære meget af i vores forretning. Vi har før prøvet at gennemføre et glidende generationsskifte, som gik rigtigt godt, og vi ser også meget positivt på dette samarbejde, som vil være en styrkelse af vores virksomhed til gavn for både kunder og medarbejdere”, siger Elstyrkens direktør Jakob With-Hansbøl.

Læs også: Airheat sælges til to medarbejdere

Direktøren hæfter sig særligt ved, at Elstyrken og Torben Buhelt deler de samme værdier i forhold til ordentlighed og grundighed.

Derfor kan kunder og samarbejdspartnere være trygge ved den kvalitet, de også fremover kommer til at møde, uanset om der står Elstyrken eller Torben Buhelt på siden af servicevognen.

 Torben Buhelt ser også meget positivt på samarbejdet og glæder sig især over, at han langsomt kan trappe ned.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere