08.05.2018  |  EL  |  Energi

EL&TEKNIK 2018: Få unikt indblik i succesfulde energirenoveringer og samarbejdet bag

Indhold fra partner Hvad er dette?

SustainSolutions deltager på EL&TEKNIK-messen i Odense med tre oplæg. Få et unikt indblik i, hvordan vi samarbejder med byggeriets aktører – set fra entreprenørers, rådgivernes og leverandørernes perspektiv. Hver session stiller skarpt på hver sin case.

15. maj, kl. 14:00 - SustainSolutions og rådgiverne v. Danish Energy Management & Esbensen

Hos Sønderborg Andelsboligforening har SustainSolutions installeret 3.000 m2 tag-integrerede solceller på 19 boligblokke. Projektets succes var et produkt af et tæt samarbejde med Danish Energy Management & Esbensen.

Kom forbi og hør om casen og om godt partnerskab.

Dagens oplægsholdere:

Torben Esbensen, Rådgivende civilingeniør, Kontorleder, Danish Energy Management & Esbensen
Morten Heise, markedschef, SustainSolutions

16. maj, kl. 14:00 - SustainSolutions og entreprenørerne v. Vantinge Teknik A/S
 
Hjemly Fri- og Idrætsefterskole er med al sandsynlighed den grønneste efterskole på hele Fyn. Skolen har skiftet til varmepumper og LED-belysning samt installeret solceller. Projektet blev gennemført af den lokale virksomhed Vantinge Teknik, som ofte løser andre opgaver for Hjemly. 

Kom og hør om, hvordan inddragelse af en dygtig og lokal entreprenør var med til at skabe tryghed i processen og dannede rammen for et tilpasset projektresultat. 

Dagens oplægsholdere:

Peder Frederiksen, adm. direktør, Vantinge Teknik A/S
Morten Heise, markedschef, SustainSolutions

17. maj, kl. 14:00 - SustainSolutions og leverandørerne v. IQ Energy 
 
Dyrene i Givskud Zoo har ikke kun fantastiske omgivelser, men nyder nu også godt af et moderne monitoreringssystem. Systemet er leveret af IQ Energy Nordic og skal skabe overblik over forbrug og optimeringsmuligheder. 

Kom og hør, hvordan SustainSolutions danner rammerne for samarbejde med pålidelige og kompetente underleverandører med udgangspunkt i projektet hos Givskud Zoo.

Dagens oplægsholdere:

Jesper Kjærulff, COO, IQ Energy Nordic
Morten Heise, markedschef, SustainSolutions

Praktiske deltaljer

Hvor: Lokale 7, Odense Congress Center

Husk sessionerne kræver tilmeldelse. Tilmeld dig her > 

Om EL & TEKNIK-messen

EL & TEKNIK er Danmarks største el-fagmesse med op mod 180 udstillere og 8000 besøgende gæster. EL & TEKNIK-messen afholdes hvert andet år i Odense Congress Center (OCC). I 2018 afholdes messen d 15.-17. maj og er gratis for besøgende alle dage. Messen finder sted fra d. 15. maj til d. 17. maj 2018.

Mere fra SustainSolutions

SustainSolutions

http://www.sustainsolutions.dk

Økonomisk bæredygtige energirenoveringer SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, LED belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser.SustainSolutions tilbyder energirenoveringer til almene-, andels- og ejerboligforeninger. Derudover ener…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere