15.05.2017  |  VVS  |  Branchen

Energiforum Danmark lukker sit trykte magasin

Fremover vil Energiforum Danmarks magasin med samme navn ikke længere eksistere i fysisk form, men i stedet udkomme i en app.

Energiforum Danmark har droppet sit trykte magasin og i stedet lanceret en app, EFDKnyt, der indeholder en digital udgave af foreningens magasin.

Appen har desuden en nyhedssektion, hvor brugerne kan blive opdateret om alt fra energipolitik over energibesparelser til forsyning og VE.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Meningen med digitaliseringen er at gøre det nemmere for medlemmerne at blive opdateret om seneste nyt fra energibranchen – både lokalt, nationalt og internationalt, oplyser foreningen i en pressemeddelelse. 

Beslutningen om digitaliseringen blev truffet i slutningen af 2016 på baggrund af en spørgeundersøgelse blandt Energiforum Danmarks medlemmer.

Læs også: Teknikentreprenør udvikler sikkerhedsapp

Udover magasinet vil appen indeholde en kalenderfunktion, hvor man kan få information om kommende arrangementer I Energiforum Danmark-regi.

Den nye app bliver til gengængelig for iOS- og Android-enheder via Apple Store og Google Play.

- EL

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere