07.03.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Energioptimerende belysning med smart L-Sense lysstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

L-Sense giver høj energibesparelse, idet L-Sense er et intelligent trådløst lysstyringskoncept. Den indbyggede sensor regulerer til den påkrævede lysstyrke. Installationsomkostninger og udgifter til programmering minimeres og giver høj fleksibilitet.

Johannes Fog i Herlev henvendte sig til elinstallatør Leif Jensen & Vejborg i forbindelse med, at de havde et ønske om at opdatere deres forældede belysningsanlæg. 

I samspil med Solar Light, er der nu fundet en moderne belysningsløsning til flere af lagerhallerne og en stor del af udendørsbelysningen på lagerområdet er ligeledes opdateret. 

Det sidste Johannes Fog valgte at skifte var lyset i deres store drive-in trælasthaller. Hallerne var tidligere meget mørke selvom lyset brændte fra tidlig morgen til sen aften. 

I samarbejde med installatøren projektrede Solar Light et nyt lysanlæg med løsninger, hvor L-sense systemet indgår som lysstyring. L-sense systemet betyder, at Johannes Fog opnår en stor energibesparelse, da armaturernes forbrug styres efter den mængde dagslys, som kommer ind i hallerne.

Lær mere om L-Sense lysstyring her.

De indbyggede sensorer, som kommunikerer trådløst, detekterer ligeledes om der er folk i hallerne eller ej, så lyset kun er tændt, når der er behov for det. 

Der er derudover også installeret Lufo Highbay armaturer og Lumindu industriarmaturer. Det nye belysningsanlæg har givet deres haller et helt nyt liv, hvor kunder og ansatte har meget større glæde ved at færdes i hallerne. 

Se mere her.

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget.

Solar Light – Når belysning betyder noget.

www.solarlight.dk

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses- og sundhedssektoren samt den private bolig. Slår standardløs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere