04.05.2020  |  VVS  |  Branchen

ER I KLAR TIL AT LUKKE OP IGEN?

Indhold fra partner Hvad er dette?

...OGSÅ FOR HANERNE?

Har vandet stået stille i længere tid, er der øget risiko for, at der følger bakterier med ud, når I tænder for vandet. Bl.a. den farlige legionellabakterie.

Det kan I undgå ved at desinficere og gennemskylle systemet. Måske kan I klare det selv, eller også har I brug for professionel hjælp.

Ring til os for en uforpligtende snak om jeres installationer. Sammen finder vi ud af, om I er klar til at lukke op for hanerne.

Sundt og rent vand er vores specialitet.

Ring til os på telefon 3678 4218 eller læs mere på www.reci.dk

Tags: RECI

Mere fra RECI

RECI

www.reci.dk/

ECI er en dansk virksomhed med 85 års erfaring i bl.a. levering af totalløsninger og komponenter til køle- og varmecentraler. Vi kan tilbyde mange forskellige produkter og totalløsninger for vore kunder. Vores produktion består bl.a. af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og opbygning af RECI VVS-units. Vi udvikler, smeder, opbygger, leverer - og yder totalservice til vores mange…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere