04.03.2021  |  EL  |  Branchen

Vandbaseret vækst: BWT Danmark køber RECI

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med købet af RECI opruster BWT Danmark inden for trykhold, klimahold samt produktion og vedligehold af varmtvandsbeholdere og -​vekslere. RECI forbliver et selvstændigt firma og brand, der fortsætter som hidtil.

Det er to væsentlige spillere på hver deres felt, som nu indleder et tæt samarbejde med stor synergieffekt for begge virksomhederne.

Hos BWT Danmark glæder adm. direktør Henrik Forslund sig over købet:

”RECI er en sund og velfungerende virksomhed med en god historik og en indgående specialistviden inden for nogle meget specifikke områder, vi gerne vil have endnu mere fokus på fremover. Og de kompetencer ligger i fin forlængelse af vores primære forretningsområde inden for vandbehandling,” siger han.

RECI forbliver en selvstændig virksomhed

Også Henrik Bøje Jacobsen, der fortsætter i rollen som adm. direktør i RECI, ser klare fordele i den nye konstellation:

”Med en ejer som BWT, der har en enorm kontaktflade både herhjemme og i udlandet, får RECI nogle rigtig gode vilkår for at fortsætte den vækstrejse, som vi har været på seneste år. I første omgang vil hverken kunder eller medarbejdere dog mærke den store forskel,” forklarer han og henviser til, at RECI forbliver en selvstændig virksomhed med egen produktionsafdeling i Hvidovre og salgskontor i Glostrup.

”Det betyder meget for mig, at vi kan køre RECI videre i samme ånd og med de samme gode folk som hidtil. Det er jo også det, som BWT har købt ind på,” siger Henrik Bøje Jacobsen, der har været adm. direktør i RECI siden 2018.

Om RECI

RECI er en dansk virksomhed med 84 års erfaring i levering af totalløsninger og komponenter til varmecentraler m.m. Produktionen består bl.a. af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og opbygning af RECI VVS-​units. Serviceaftaler af bl.a. beholdere, vekslere, automatik, trykholdeanlæg og vakuumafluftere er også en del af virksomhedens omfattende serviceprogram.

Læs mere om RECI 

Mere fra RECI

RECI

www.reci.dk/

ECI er en dansk virksomhed med 85 års erfaring i bl.a. levering af totalløsninger og komponenter til køle- og varmecentraler. Vi kan tilbyde mange forskellige produkter og totalløsninger for vore kunder. Vores produktion består bl.a. af smedefremstillede varmtvandsbeholdere, varmevekslere og opbygning af RECI VVS-units. Vi udvikler, smeder, opbygger, leverer - og yder totalservice til vores mange…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere